Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím, jak nastavit u mobil. telefonu ACER LIQUID Z6 LTE jako vyzvánění písničku ve formátu .mp3? Klasickou cestou (nastavení -> zvuk a oznámení -> vyzváněcí tón telefonu) mi to nabízí pouze vyzváněcí melodie, co už byly na telefonu uloženy (ano, takové ty trapné ). Nepodařilo se mi to nastavit ani u konkrétních kontaktů (stejný problém),
Musí se do telefonu stáhnout nějaký program, který mp3 jako vyzvánění povolí?
Díky všem za odpověď.
musíte si najít, kde jsou vyzvánění uložena a tam to nakopírovat. Mě nejsou melodie ke kontaktům na SIM, ale ke kontaktům v telefonu jo
Dobrý den. Já to mám na jiném telefonu tak, že melodie mám uloženy na SD kartě. mohou být ale samozřejmě i v paměti telefonu. Tam si najedu, vyberu melodii, klepnu na trojtečku a objeví se mi nabídka. Zvolím nastavit jako a poté se otevře další nabídka a tam vyberu z možností melodie vyzvánění, melodie oznamení( SMS) a melodie budíku. U Vás to bude podobně, jen musíte najit v telefonu nebo na kartě tu složku s melodiemi.
Tak už je vyřešeno
Ano, už to funguje, ale i tak díky
Kdyby měl někdo podobný problém, pomohlo toto: označit písničku, stisknout tlačítko "kopírovat", otevřít složku Ringtones, písničku vložit, a potom tou cestou, co jsem popisoval výše, vybrat z přednastavených melodií zkopírovanou písničku, která už se v nabídce objevila také.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.