Prosím o radu ohledně výběru myčky v nižší cenové kategorii. Potřebuji vestavnou myčku s předním panelem šíře 60 cm. Rozhoduji se mezi Beko DSN 15420 X nebo Gorenje GI61010X nebo Amica ZZM 636 I. Všechny jsou cenově kolem 7 tis. Během 8 let jsem vystřídala dvě dražší myčky, první Fagor měla špatné těsnění, unikala pára, během 1. roku tu byl 3x opravář, pak mi vrátili peníze, korpusy sousedních skříněk byly od páry poničené, pojišťovna to tehdy naštěstí uhradila. Koupila jsem tedy ještě kvalitnější myčku AEG Favorit...po 5ti letech měněno vypouštěcí čerpadlo. Nyní po dalších ani ne 3 letech odešlo cirkulační čerpadlo a spínání ohřevu. Oprava prý cca. 5 tis. ... tak do toho už nejdu. Chci koupit třetí myčku, ale již levnou... když ta po pár letech odejde, tak to nebude tak mrzet...a když vydrží, tak jedině dobře. Mám 3 tipy, ale nemůžu se rozhodnout... Opravář se přikláněl ke značce Beco, ta se mi ale vzhledově líbí nejméně...ale kdyby měla být spolehlivá, tak čert vem vzhled ☺. Poradíte někdo, prosím? Máte zkušenost? Díky moc předem.
...možná u té BEKO nakonec skončím ...jen ještě pořád přemýšlím o té GORENJE GI61010X...ta se mi vzhledově i parametrově - spotřebou, funkcemi... - opravdu líbí...ale o spolehlivosti nebo poruchovosti této značky nevím nic... Díky.
Jestli jsi sama z výběru vyřadila Beko, tak já bych asi škrtnul Amica. Po zkušenostech s Indezitkou která vydržela asi 8 let a pak jsem ji čtyřikrát ročně opravoval abych ji udržel v chodu. Amica je jestli se nepletu italská značka která má s Indesitkou 80% komponent stejnych. To samé Electrolux...U nás teď myje nádobí Siemens a máme klid. Dcera po stěhování taky dostala linku s použitou siemenskou a taky si ji chválí.
monik
...Amica by měli být snad Poláci. A co ta Gorenje...jaký je Váš názor? Děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.