Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Htc tytn flash rom

Od: smrtcheck* odpovědí: 8 změna:

zdravim, mam htc tytn a chci flashovat rom...nevite jak na to?wm 6.5 v cz uz mam sehnany,takze diky za kazdou radu...smrcek

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

smrtcheck*
hodnocení

jeste chci podotknout ze flashuju prez pametovou kartu protoze mi nejde pripojit telefon k pc.

Tak to nevím, jestli pochodíš, protože flashování se děje právě většinou přes PC.

smrtcheck*
hodnocení

jelikoz jsem na netu nasel X navodu ale nejak mi to nejde tak sem psal sem...presna pricina proc sem pisu je ze vlezu do bootloaderu a nic se nedeje...nevim co tam...

smrtcheck*
hodnocení

tak uz asi vim cim to bude...kdyz jdu do bootloaderu tak se mi po chvilce objevi serial v bilem radku..nevim o co jde...

Tak mrkni, co píšou v návodu. Jestli si nejsi jistý dalším postupem, dej link, mrknemem na to

smrtcheck*
hodnocení

mno v postupu na netu je napsano ze mam flashnout bootloader...jenze to mi nejspis nepujde kdyz mi k pc nejde pripojit telefon...

Nemáš kabel nebo proč ti nejde připojit?

smrtcheck*

mam ale nejde mi pripojit,...pc nic nedela kdyz ho napichnu na telefon...ani telefon nic nedela,jen nabiji...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]