Hezký večer, potřeboval bych tip,odkud stáhnout aplikaci pro Android "Mobilní TV" od T-Mobile. Na netu se mi ji nedaří najít a z oficiálního obchodu mi to nejde stáhnout,položka není pro mou zemi dostupná. Zkoušel jsem i připojení přes VPN a bohužel. Problém bude asi v mém čínském telefonu Moc díky za pomoc.
Diky,dobra myslenka,to me nenapadlo. Uz jsem tam doplněno 12.01.18 22:31: Je to asi ono jenze je s koncovkou .bin coz se mi zatim nedari otevrit doplněno 12.01.18 22:43: Ano,stahuju primo do mobilu,t am bude zadrhel. Zitra zkusim pres komp. Diky,hezky vecer
tomas11: dekuji za odpověď ale tamodtud to prave nejde,jak jsem psal uz v dotaze. Objevi se informace Polozka neni ve vasi zemi dostupna. Prihlasen k uctu samozřejmě jsem.
V prohlížeči Opera v počítači máš možnost vlevo nahoře zvolit VPN. Po zaškrtnutí Us nebo německa by ti to mohlo jít stahnout. V adrese googleplay na stránce aplikace změn ta dvě oo za písmena dl a budou se dít divy Z počítače do mobilu to snad už dostat dokážeš. Pro instalaci z paměti je potřeba v nastavení povolit instalaci z neověřených zdrojů.
Zde: apk-dl.com/... Po stažení musíte aplikaci ručně nainstalovat, tzn kliknout na notifikaci nebo najít soubor apk přes správce souborů. Pro instalaci je nutné mít povolenou "Instalaci z neznámých zdrojů"nejspíš v nastavení "Zabezpečení" Nemusí se hned řešit VPN a měnit adresu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.