Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výkon varné desky - indukce

Od: anonnym* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

je 500W při výkonu indukční varné desky hodně znát rozdíl?

Zvažuji koupi těchto varných indukčních desek:

Electrolux EHH 63/..., Electrolux EHH 63/..., Whirlpool ACM 920/BF, Electrolux EHH 46/....

Všechny Elektroluxy mají stejný výkon jednotlivých plotýnek, ale Whirpool má menší výkon až o 500W, je to hodně znát? Nejvíce z nich se mi líbí designově Whirpool, ale přeci jenom ji nechceme na vzhled.

Děkuji zaždou radu a pomoc.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek66
hodnocení

1x

tak výkon 2000W má třeba průměrná rychlovarná konvice... a ta uvaří 1,5litru vody třeba za 2min...tady jde vyloženě jen o rychlost jakou ta deska bude ohřívat...já mám objednadnou Whirlpool ACM355BA/WH a ta má 8kW... :)

PS: už jsem ten blábol opravil

Průměrná rychlovarná konvice má 2000W

hodnocení

0x

Nezaměňujte příkon a výkon spotřebičů! Sice oba dva pojmy spolu úzce souvisí, ale to ještě neznamená, že při rozdílném příkonu nemusí být výsledný tepelný výkon podobný.

hodnocení

0x

Když indukce, tak Fagor. Nemám tuhle značku zrovna rád, ale pokud indukci nemá cenu přemýšlet. V servise je chválí - neopravují je, protože se nekazí.

Fagor indukci vymyslel, má na ni patent, vyrábí všechny plotýnky. Pokud si koupíte Elektrolux budete tam mít stejně plotny od Fagoru. Berte to jako tip navíc. Jednu stejnou indukci má hafo známých kolem mě a všichni jsou spokojení.

anonnym*
hodnocení

Děkuji za odpovědi.

Mohli byste mi pomoct s konkrétním výběrem výše uvedených desek?

Mockrát děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]