Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunguje na TV naplno přehrávání youtube

Od: markus71* odpovědí: 7 změna:

Ahoj,

do včerejška mi na TV fungovalo přehrávání hudby a klipů z youtube. Dnes se pustí 2 z 10 a ty co nejdou, točí se kolečko. Připojení, účet, nastavení vše je v pořádku. Nemohu na to přijít, kde je problém. Má někdo stejné zkušenosti? TV nová - Samsung, připojení WIFI 50Mb/s

Díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

karel556*
hodnocení

2x
Mám taky tv samsung a občas mám to samé, pomůže vytáhnout přívodní kabel ze zásuvky tak na 2 minuty (moje tv nemá vypínač)
markus71*
hodnocení

zajímavé je, že mám 2 identické tv a ta jedna jede bez problému

markus71*
hodnocení

tak to pomohlo, díky

jovex
hodnocení

0x

díky opravdu to funguje ... měl jsem stejný problém na TV samsung a ted to běží. Díky

jitkad
hodnocení

0x

Dobrý den, máme TV SONY a You Tube nám v pohodě fungovalo. Teď se nám stalo že se načte jen černá obrazovka s nábisem You Tube a tím to končí. Zkusila jsem odpojit přívodní kabel a nepomohlo to. Neměl by někdo radu jak opravit? Na PC funguje a na Tv nikoli. Jinak na Tv funguje opera a jiné internetové prohlížeče jen to You Tube ne. Co s tím?

markus71*
hodnocení

mě pomohlo odpojení TV ze zásuvky, pak to šlo

honzarb

Tento stejný problém mám od včerejška také, na tv Sony Bravia nejde YouTube. Pouzetmavá obrazovka s logem. Vypnutí přístroje ze zásuvky nepomáhá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]