Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr mobilu!

Od: imnotlizzard* odpovědí: 7 změna:
Vybrali byste si Oukitel U20 nebo Bluboo Dual?
Výběr mobilu!
Výběr mobilu! #2

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Žiadny,vybral by som si overenú značku so servisom.

rqweo
hodnocení

0x

Možná by bylo lepší formulovat otázku jinak. Odpovědět je těžké, protože oboje je odpad a většina lidí by to nedala ani svým dětem na hraní, kdyby to dostali.

imnotlizzard*
hodnocení

1.jak bys formuloval otázku? No já si myslím že když tady někdo příjde a odpoví "ani jeden" tak není chyba v otázce.

vernon
hodnocení

0x
To vyrábí čínský děti v bažinách z toho, co najdou v popelnici, ne?
Pořiď si telefon nějaké opravdové značky. Nebo aspoň Huawei...
nox®

Je lepší koupit telefon ověřené značky, který skládají čínské děti v šestnáctihodinových směnách? Bohužel ověřená značka neznamená kvalitu, napoví třeba poslední problémy nejen vlajkových lodí profláklých značek jako Apple, Samsung, Google a podobně. A to nejsou zrovna zařízení za pár stovek.

Co se otázky týče, z těch dvou to bude prašť jako uhoď. Možná Bluboo toho nabídne trochu více. Já bych nevybral ani jeden, v podobné cenové kategorii u mě zatím stále vítěží Xiaomi, tady bych se podíval po něčem jako Redmi 4A, Redmi Note 5A...

ktrek66
hodnocení

0x

ani jeden...zmetky oba

hodnocení

0x
Především bych při položení takové otázky současně uvedl svoje požadavky a priority.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]