Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím o radu, jak řešit následující problémy s notebookem. Notebook je asi 2 roky starý.
1) Mám místy pocit, že se věci pomaleji načítají a často když chci něco udělat, tak se mi zobrazí "neodpovídá" a musím chvíli počkat, než se stránky nebo ostatní načte.
2) V prohlížeči Mozilla Firefox se mi zobrazuje občas informace, že aplikace zabránila stránce v otevření x vyskakovacích oken - o co jde?
3) Asi nejhorší problém, který moc nechápu - když si v prohlížeči Mozilla Firefox otevřu nějakou stránku, tak se mi načte, ale když pak na něco kliknu, tak se mi stránka otevře v dalším okně a v tom původním se mi otevírají (respektive se načtou) různé reklamy a jiné blbosti - teď naposledy něco na Alzu.cz, nějaká elektronika, občas nějaká hra s muškerýry, nějaká erotická seznamka, atd., nechápu proč, a stává se mi to celkem často.
Mozillu používám nejaktuálnější verzi a k pomalosti počítače - používám k čištění CCleaner, takže by neměl být zanesený nějakými nepotřebnými soubory.
Poradí někdo, jak a zda jde tyto problémy řešit? Děkuji předem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.