Nejste přihlášen/a.
Ahoj, potřeboval bych pomoci s výběrem bezpečnostní kamery. CHtěl bych nejraději nějaký set, kde by byly, alespoň dvě kamery (s bezdrátovým připojením), možnost nahrávání (i když to nebude tolikrát využíváno) a nějaká obrazovka, kde bych viděl data v reáném čase. Díky za tipy.
Bude ti stačit obraz na obrazovku od pc? Kolik peněz do toho chceš dát? A ještě na co chceš ukládat ten záznam?
Obraz bych právě měl raději na spešl obrazovce, kterou bych měl v obýváku, kde jsme nejčastěji a prostě bych viděl obraz ihned. Tu cenu, kterou jsem schopen obětovat je cca 15 - 20 tisíc max. kamery musí být přes wifi a router a nahrávání jsem počítal na nějaký cca 1TB disk. (nahrávání by bylo vždy, kdybysme byli v práci.
chtít je jedna věc, a mít oprávnění to používat v souladu se zákonem na ochranu osobnosti je věc druhá. Povolení vydává UOOU , blže viz uoou.cz
Povolení mě nezajímá, budu to používat bez povolení ať se to někou líbí nebo ne. Navíc, kamery budou snímat pouze můj pozemek. Nikoho špízovat nebudu, jde mi o to, že pokud je někdo u plotu, tak nevím, kdo tam je a musím jít přes celý dům otevřít, takto bych hned věděl, jestli mám otvírat nebo ne dále to potřebuji nasměrovat směrem ke kurníku, protože mi tady řádí lišky a káňata, tak abych byl v obraze.
Když budeš snímat vlastní pozemek takže ještě by to mohlo jít, ale jak to budeš mít nasměrovaný na vrata u pozemku. To už by jsi mohl mít problémy.
Nebudu mít problémy, protože u baráku, kde jsou vrata (kam by snímala kamera) je můj pozemek a co je za vratama je taktéž můj pozemek.
To pak jo, ale stejně nevim jak by se na to tvářili třeba úřady kdyby tě někdo nahlásil. Nikdy jsem tohle neřešil. Mám akorát vnitřní kameru za něco kolem 1500kč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.