Nejste přihlášen/a.
Po přečtení manuálu jsem došel k následujícímu zjištění.
Kanály s vám takto skládají, protože (přepokládám) je přijímáte ze satelitu. První se ladí pozemní vysílaní, pak kabelovka a pak satelit. Takže bych si tipl, že od jedničky se číslují kanály z pozemního vysílání, od 500 kabel a od 1000 satelit. Je jedno, že třeba pozemní vysílání nepřijímáte. Asi i proto se přeskupení oblíbených zase pokazí.
»Mě se toto stávalo na TV LG. Satelitní kanály byly od č.200. Několikrát jsem to znovu ladil. Někdy to naladilo od 1, ale po čase se to zas naskládalo od 200. Ale po určité době se to spravilo a drží naladění od 1. Možná díky aktualizaci.«
Jde to ovšem změnit. V návodu str.9 První instalace je: Navíc můžete nastavit typ vysílání jako své oblíbené. Během hledání bude mít přednost zvolený typ vysílání a dané kanály budou uvedeny na začátku Seznamu kanálů.
Takže bych zkusil znovu První instalaci. Návod str. 15.
Toto nemusí pomoct (např. sice se naladí první satelity, ale pořadí nepůjde změnit), ale mělo by jít naskládat stanice do Seznamu oblíbených a pak nastavit zobrazování jen tohoto seznamu. viz Návod strana 16. Pro filtrování kanálů v Seznamu kanálů trvale podle vašich preferencí můžete použít funkci Filtr v nabídce Upravit seznam kanálů.
Tak to ladění jen pozemních kanálů jsem přehlédl. Ale i tak to může být ono. Jen se první skládají programy z jiného zdroje než pozemního.
dík za radu..asi to vyzkouším..týká se to asi aj mě...ale nemůžu si odpustit poznámku směrem k výrobci... "proč to dělat jednoduše když to jde složitě, že"
@alisb píše: Když TV vypnu ze zásuvky, tak se uložené nastavení nezachová...
A v návodu je: Tyto změny nezůstanou zachovány při opětovném otevření Seznamu kanálů, pokud je neuložíte. Pro uložení změn na seznamu stiskněte Červené tlačítko po filtraci, dokud je Seznam kanálů zobrazen na obrazovce.
To ale nic nemění na tom, že můžete mít pravdu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.