Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nová tv

Od: darky* odpovědí: 14 změna:
Zdra­vím. Po­tře­bu­ji po­ra­dit ohled­ně ná­ku­pu no­vé TV. Mám 20"FHD tv a po­tře­bu­ji up­gra­de na 48-55"max 18k. Na al­ze jsem na­sel:
alza.cz/...
alza.cz/...
alza.cz/...
alza.cz/...
Jde mi ako­rát o kva­li­tu ob­ra­zu (HD vy­sí­lá­ní,fot­bal, full hd fil­my,se­ri­á­ly,do­ku­men­ty) a hd­mi,usb. Kdy­by mi ně­kdo po­ra­dil kte­rou s těch­to vy­brat ne­bo na­vr­hl ji­né te­le­vi­ze byl bych moc rád. Dě­ku­ji

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

za tu cenu super kvalita - televize.heureka.cz/...

mám sice menší, ale zvuk mne uchvátil a obraz je super - a co jsem tak pár týdnů hledal, není nic zásadního, co by TV od ORAVY neměla oproti philipsům a jiným ... monitor je vlastně z jiné značky, velmi kvalitní. jen to je o pár tisíc levnější.

hodnocení

2x
Samsung dělá nejlepší televize tak to prostě je. Nebojte se připlatit za 65 palců nebudete litovat.

Měl jsem Samsung za asi 25tisíc,po roce a půl,pruhy přes obrazovku oprava v záruce( cena opravy 15 tisíc),přesně po roce a půl ta samá závada,protože to už bylo po záruce tak mně servis i Samsung cz poslali doporučení at si koupím novou..

Samsung už nikdy!

vernon
Nikdy jsem neměl s přístroji od Samsungu jediný problém. A to jich mám plný barák! Od telefonu počínaje, po 55 palcový televizor konče...
krtek66

petr332211: *smich**haha* ...nejlepší TV dělá Pananosic...to už platí léta:) a za kvalitní 65" určitě nedá +50tis

Panosonic dělal nejlepší plazmy to ano.
V Led TV je nejlepší Samsung.

krtek66
hodnocení

0x

už jsem se rozepsal asi týden zpátky u paní před tebou, najdi si to téma...kvalitní TV v uhlopříčce 55" a výš stojí +40tis a víc...za 18tis je úplně jedno co si koupíš, bude to "zmetek" ... strašně se mi líbí jak píšeš, že ti jde "akorát o kvalitu obrazu" a máš rozpočet 18tis*haha* ...ještě, že to nevidí ten můj známej co dělá toho rádce na té poradně...ten by ti osvětlil do podrobna..bys zíral aj bez vizíru :))

krtek66

kdybych mohl dal bych ti tu odkaz na konkurenční server přímo na to rozsáhlé vlákno, ve kterém radí ostatním s výběrem tv...ten kluk ví asi 10x víc než prodavači v obchodech...ještě se nenašel nikdo kdo by nebyl s jeho radou nespokojen (to jen pro rejpaly, co by mě chtěli přesvědčovat, že kvalitní 55" se dá koupit do 20tis)

Telka do 20 tisíc je naprd, když se u ní nedaří nastavit pořadí kanálů, což? :) Ti poradím. LG má fci "oblíbené", teda aspoň ta moje za osmnáct :)

Ernie.. Když ale smartky od LG používají systém, kde je dost problém instalovat vlastní aplikace a to je věc, kterou od chytré telebedny očekávám automaticky. (určitě minimálně Kodi, VLC+ IPTV )

krtek66: Prosím, pošlete mi odkaz na ono vlákno na petr@rum.cz. Děkuji

krtek66

posláno...

Krtku pošli mně ten odkaz stirecek7@seznam.cz
Dík

philipscz*
hodnocení

0x

Záleží, co myslíš pojmem "kvalitní obraz"do 18k má výborný obraz ttato: alza.cz/... o třídu výše ale také trochu dražší je tato: alza.cz/...

Nemyslím si, že se nedá sehnat vyhovující TV v dané úhlopříčce do 18k, každý je jinak náročný, musíš si to vyzkoušet. Ale pokud přecházíš z 20palcové TV, tak bych si tipnul, že každá TV bude obrovská změna :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]