Nejste přihlášen/a.
prosím kdo má doma Smart Tv (nejlépe asi Philips ) ,dívá se přes Wifi a má O2 pora
dte prosím kde najdu O2Tv(programy ) volala jsem tam prý se mam přihlásit jako na Pc ale nevcim jak když zadám v Tv do vyhledavače www. seznam.cz nebo O2Tnic se neděje ,Wifi mám v Tv zapnuto ,třeba na Youtube už se dívám normálně ale nevím jak najít programy(ty najdu jen drátově .Děkuji .Tv
Příjem O2TV je dán pouze příjmem na základě uzavřené smlouvy.Je možno sjednat i Internet s VIFI které umožní příjem bezdrátového internetu.
JABRAKA
Samozřejmě smlouvu máme,jde mi pouze o to abych neměla drát ale dívali jsme se přes Wifi,proto jsme novou Tv kupovali(drát mi koušou pejsci
Dobrý den,
na klasické televizi lze vysílání O2 TV sledovat po připojení set-top boxu.
Bez připojení set- top boxu lze vysílání sledovat na PC po přihlášení na webu www.o2tv.cz nebo si stáhnout aplikaci O2 TV do tabletu či telefonu.
Nezlobte se ,ale nerozumíte otázce .Máme O2 několik let samozřejmě i set-top-box atd ,ale nyní jsme si pořídili novou Tv s wifi -takže chceme jen zapojit bezdrátově -jak jsem psala O2 přes Wifi.Na noťasu se na O2 běžně díváme ,to známe.
Řeším nyní podobný probém...v obýváku mám Samsung smartku v ní zapojenou O2 TV settobox vše ok, funguje perfektně i wifi na voyo, youtobe atd...do ložnice jsme si koupili Philipsku a tragedie, jedniné co po wifi funguje je youtobe...Voyo ani O2 TV ne...sice na Voyo je tam i aplikace, ale nesupustí se žádný pořad nic...jak do toho po wifi dostat O2TV netuším vůbec-aplikace tam není...když chci něco stáhnou z googlu play, tak mi to furt nabízí jen mobil dcery, jsem z toho v pasti Jsem laik, ale sem tam něco zvládnu, ale toto se mi zatím nepovedlo..
Ještě dodám, že bez prohlížeč se do o2 TV přihlásím a funguje, ale po odhlášení nikde samozřejmě nic nezůstane, a pokaždé si přihlašovat teda nehodlám, prostě chci aplikaci jako je youtobe atd, klik a nazdar
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.