Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaky telefon Nokia misto 6230i

Od: miramira® odpovědí: 6 změna:

Mam N6230i a koukam po necem novejsim, se stavaj. jsem celk. spokojen. Splňuje mnoho! jednoduchost, rychle ovladani, je kompaktni, atp, fotak nic moc. Pokud uvažuji o nokii co vybrat jako novější alternativu nijak zvlašť cenově vysoko (i 2mpix muze bytok). Stači mi i nazev např. N65xxx, a pod. O "dotyku" neuvažuju, pač je moc velky a žere bat. Hry nehraju :D.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zrovna Nokii 6500 ve verzi Slide bych ti doporučil. Nemá nic zbytečného a je hodně rychlý. Maximální spokojenost.

gerrik*
hodnocení

2x

Doporučil bych Nokii 6233, je rychlá a dobrá. Nokii 6500 Slide mám, po asi 6 přehráních softu, občas zamrzne, neni špatný, má super foťák a přehrávač MP3, ale... jednoduchá 6233 je rozhodnější rychlejší :)

tatina*
hodnocení

0x

já preferuji 6555.je to velice kvalitní mobil.není zase až tak drahý(kolem 5000 kč).je lehký a jednoduché ovládání.

verunkka97

mám nokii 6555 a po roce dve opravy... kdyz si pustim pisnicku reprak chrci...a vyrobce mi ho odmita opravit...

NEDOPORUCUJI!

kdezto nokia 5310 Xpressmusic je super...*hej*

tatina*
hodnocení

0x

já preferuji 6555.je to velice kvalitní mobil.není zase až tak drahý(kolem 5000 kč).je lehký a jednoduché ovládání.*palec*

hodnocení

hm, "véčko" je hezké, ale osobně jej nepreferuju *stop*. Díkec

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]