Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Playstation 3

Od: alexandra* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den prosím o radu, hraji na PS-3 konzoly hru GTA 4 a když použijí telefon na obrazovce co má ten chlápek tak se mi nedaří vysunout ten telefon směrem nahoru abych mohla zadat čísla na mobilu, nevíte jaká to je funkce na ovladačí? ( křížek ani jiná tlačítka jsem zkoušela a nic a nebo je tam nějaká kombinace tlačítek? děkuji za radu

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

myslíte toto?

tady to ukazuje...

doplněno 04.01.18 13:59:

napadá mne malý monitor - resp. chybně nastavené zobrazení - nejde pak vidět celý obraz.. a nebo chyba-závada na ovladači. Mám PS3 a kluci po roce užívání s fifou zlikvidovali dva ovladače.

alexandra*
hodnocení

ano to je přesně ono a na tom zobrazeném ovladači když zmáčknu křížšk ( na horů ) tak se prostě telefon nevysune celý abych zadala čísla , ale děkuji

alexandra*
hodnocení

Pouštím to na velké obrazovce ( 140 cm ) tak i když dám formát 4.3 tak je to stejný , mám dva ovladače že by zrovna oba byly špatný to ne jiné hry bez potíží

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]