Dobrý den, nemáte někdo zkušenost s prodlužovačkou powercube? (krychle) Je v ní elektronika, jakou má životnost, potřebuji hlavně pro síťové zásuvky, USB nyní třeba, ale design se mi líbí. Případně nějaké jiné bezpečné prodlužováky, kvůli malým dětem? Děkuju
kamarád to má a nemůže si to vynachválit...je to prostě "zlodějka" v krabičkovým provedení...už kdysi před x rokama jsem se podivoval nad tím proč je zlodějka jen na 3 vývody když může mít další...a ejhle..pár let zpět a někdo to konečně vymyslel
V obyčejném žádná elektronika není, pouze ve verzi s USB. Měl jsem to rozdělané a provedení je kvalitní, clonky na zásuvkách jsou na můj vkus až moc pevné, malé dítě do toho samo nic nezapojí, je potřeba docela velká síla
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.