Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,na internetu běží reklama na přístroj,který se propojí ze zásuvky do spotřebiče a ušetří až 50% energie,tím,že něják elliminuje impulzi elektřiny -)) T Jsem lail,ale není to tak trochu už Perpetum mobile?Zázraky se nekonají-)) Myslímže je to nesmysl. Je tam spoustu kladných recenzí,ale když chci něco já napsat tak to nejde,tak siříkám,že je to jen komedie a podfuk? Co vy na to? Děkuji za info
Za posledních cca 6 týdnů třetí stejný dotaz. Takže: Je to blbost, nenechte se nachytat. Zase někdo tahá lidem z kapes peníze.
@tesla: Kdo je troll? Z tvé odpovědi to není jasné.
Pokud jde o tazatele, pak nahlásit moderátorům, ať ho eliminují.
Ten link jste ani nemuseli mazat - je to nádherná ukázka šmejdské reklamy - tisíce spokojených zákazníků, děkovné dopisy atd.
A ani si nemyslím, že tazatel musí být děcko, či troll, je zbytečné se do něj navážet, na dotazu nevidím nic, co by mě vadilo.
Proto odpovídám - Tesla saver je jen další z řady šmejdských ,,vychytávek´´ které však výborně fungují. Fungují v tom smyslu, že ze zákazníků vytahají peníze, které zkásne dotyčný výrobce/vynálezce/zlepšovatel . Žádný jiný efekt to zařízení nemá. Ony totiž fyzikální zákony mají jednu pro mnohé překvapivou, či nepříjemnou vlastnost, že se porušovat nedají. Takže ani není šance, že by nějaký kondík snížil spotřebu domácnosti, či čehokoliv jiného.
Je to podobný vynález jako NucleoSTOP svého času populární v Rakousku a u Matek země. Nevěřil jsem vlastním uším a málem jsem si cvrkl do textilu, když mi to dotyčná dáma s vážnou tváří prezentovala
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.