Jaky je nejlepsi typ zehlicek? Naparovaci nebo suche? Mamka mela suche tak jsem odmala zvykla na suche a jednou jsem u zname zkousela naparovaci a moc mi nesedla tak nevim jakou si radsi koupit.
Podle mě v dnešní době různých materiálů textilu se s napařovací žehličkou pracuje lépe. Krom toho se napařování používat nemusí, ale může. Možná je to otázka zvyku. Má babička taky žehlila suchou a neměla s ničím problém. Prostě ji to vyhohovalo.
zehlicka
A to se nerozbije kdyz budu zehlit bez vody? Ja myslela ze tam ta voda musi byt
Nejlepší žehlička (a platí to pro každý spotřebič, nástroj či pomůcku) je ta, na kterou je člověk zvyklý a kterou se mu dobře žehlí (nebo pracuje).
Mám "klasickou" žehličku i napařovací, ale tu druhou jsem nikdy nepoužila. Totéž dcera. Když se stěhovala, nabídla jsem jí novou napařovací žehličku, ale dala přednost staré obyčejné...
Žehlit budete Vy → vyberte si to, co Vám vyhovuje.
zehlicka
Bohuzel suche se uz moc nevyrabi na vyber je jen par zehlicek :/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.