Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Typ zehlicky

Od: zehlicka odpovědí: 5 změna:
Jaky je nejlepsi typ zehlicek? Naparovaci nebo suche? Mamka mela suche tak jsem odmala zvykla na suche a jednou jsem u zname zkousela naparovaci a moc mi nesedla tak nevim jakou si radsi koupit.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

0x

Podle mě v dnešní době různých materiálů textilu se s napařovací žehličkou pracuje lépe. Krom toho se napařování používat nemusí, ale může. Možná je to otázka zvyku. Má babička taky žehlila suchou a neměla s ničím problém. Prostě ji to vyhohovalo.

zehlicka
hodnocení

A to se nerozbije kdyz budu zehlit bez vody? Ja myslela ze tam ta voda musi byt

Voda tam nemusí byť,len sa prestaví termostat,aby to nebolo na naparovanie.

iz*
hodnocení

0x

Nejlepší žehlička (a platí to pro každý spotřebič, nástroj či pomůcku) je ta, na kterou je člověk zvyklý a kterou se mu dobře žehlí (nebo pracuje).

Mám "klasickou" žehličku i napařovací, ale tu druhou jsem nikdy nepoužila. Totéž dcera. Když se stěhovala, nabídla jsem jí novou napařovací žehličku, ale dala přednost staré obyčejné...

Žehlit budete Vy → vyberte si to, co Vám vyhovuje.

zehlicka
Bohuzel suche se uz moc nevyrabi na vyber je jen par zehlicek :/

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]