Nejste přihlášen/a.
Hezký večer,
často se pohybuju v místech,kde musím využívat služeb roamingoveho partnera.
Telefon nalezne několik sítí,i s rozdělením na 2,3,4G ale já bych potřeboval při tom zobrazení nabídky sítí vidět i sílu signálu.
Je to možné? Nebo je na to nějaká appka?
Pokud zadám automatickou registraci do sítě,telefon se připojí ke smluvnímu zahraničnímu partnerovi i když nemá nejlepší signál.
Dá se to nějak pořešit?
Díky
často se pohybuju v místech,kde musím využívat služeb roamingoveho partnera.
Telefon nalezne několik sítí,i s rozdělením na 2,3,4G ale já bych potřeboval při tom zobrazení nabídky sítí vidět i sílu signálu.
Je to možné? Nebo je na to nějaká appka?
Pokud zadám automatickou registraci do sítě,telefon se připojí ke smluvnímu zahraničnímu partnerovi i když nemá nejlepší signál.
Dá se to nějak pořešit?
Díky
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
V rámci evropského (ne)roamingu se chci podle své polohy připojit do jakékoliv zahraniční sítě,která mi umožní internetové pripojeni.A pokud dám manuální vyhledávání,dostanu seznam třeba čtyř sítí 4G.Jednu z nich si vyberu a čekám na spojení s vykrývačem.Jenže ta síť má slabý signál a i když se v nabídce objevila,k připojení nedošlo.Takže opakuju znova což mi bere čas a nervy.
Proto se snažím najít nějaký prográmek,který mi ty sítě manuálně vyhledá a zrovna u nich napíše sílu signálu.
Proto se snažím najít nějaký prográmek,který mi ty sítě manuálně vyhledá a zrovna u nich napíše sílu signálu.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]