Hezký večer, často se pohybuju v místech,kde musím využívat služeb roamingoveho partnera. Telefon nalezne několik sítí,i s rozdělením na 2,3,4G ale já bych potřeboval při tom zobrazení nabídky sítí vidět i sílu signálu. Je to možné? Nebo je na to nějaká appka? Pokud zadám automatickou registraci do sítě,telefon se připojí ke smluvnímu zahraničnímu partnerovi i když nemá nejlepší signál. Dá se to nějak pořešit? Díky
Pořešit se to dá, ale v praxi to bude nepoužitelné. Budete muset zvolit ruční volbu operátora, to je OK, ale jak zjistíte, že za rohem má jiný operátor silnější signál? To budete víc měřit než telefonovat. Nakonec, můžete vyzkoušet:
V rámci evropského (ne)roamingu se chci podle své polohy připojit do jakékoliv zahraniční sítě,která mi umožní internetové pripojeni.A pokud dám manuální vyhledávání,dostanu seznam třeba čtyř sítí 4G.Jednu z nich si vyberu a čekám na spojení s vykrývačem.Jenže ta síť má slabý signál a i když se v nabídce objevila,k připojení nedošlo.Takže opakuju znova což mi bere čas a nervy. Proto se snažím najít nějaký prográmek,který mi ty sítě manuálně vyhledá a zrovna u nich napíše sílu signálu.
matesj
Váš operátor od vaší Simky je vždy smluvním partnerem nějakého operátora v zahraničí...všech určitě ne.Budete rád,když se to spojí a bude to fungovat.Neřešte to kam nebo jak...prostě Surfujte...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.