Nejste přihlášen/a.
dobrýdem jmenuji se marek bydlím v Opavě Vlaštovičkách a jestli se tu dají přidat nové TV programy
Lepší je manuální ladění, protože když spustíte automatické, tak budete mít většinu programů několikrát ve více, či méně dobré kvalitě, protože se budou vzájemně rušit. Tak mi to vysvětlil televizní technik a naučil mne jak to dělat a není to složité. Ale musíte znát vysílač, na který máte svou anténu nastavenou a zjistit čísla kanálů kde je nejsilnější signál. Já mám třeba vysílač Prahu a mám silné signály na číslech 41,53 a 59. Pak stačí vyhledat ruční vyhledávání stanic a napsat třeba to č. 41 a spustit hledání a čekat až se to načte. Na jednom kanálu budete mít víc stanic v té nejlepší kvalitě.
A pokud jenom chcete některé nové stanice přidat, tak postupovat stejně.
To suzymon : Je vidět, že máte s laděním kanálů zkušenost. Na základě Vaší informace o číslech kanálů v Praze to zkusím naladit ručně, protože automaticky se mi naladí kanály na předvolby č. 1XXX (řádově tisíce) a já je pak přesouvám na 1,2,3 atd. až do 25. Jenže se mi stává, že po vypnutí a novém zapnutí TV mi třeba programy 4,5 a 6 zase utečou do skupiny těch tisícovek a musím je pracně přesouvat na původní místo. Je to televizor HYUNDAI FLN 32TS439 SMART. Neměl bych tu skupinu těch tisícovek, co tam zbude po přesunu těch oblíbených kanálů, vymazat?
P.S. Jedeme na signál z aktivní pokojové antény v lokalitě Praha - Řepy.
Pro "aloisb", velkou zkušenost sice nemám, tohle mne naučil právě ten opravář, protože já to dříve také nechala udělat televizi, tím automatickým hledáním a pak jsem stejně jako Vy, pracně vyhledávala stanice, které měly lepší signál a řadila je ručně, ale byla to fuška na dlouho a stejně se mi některé pak zase sekaly a pořád jsem to musela předělávat. A teď mám klid. A určitě, když mi to tady předváděl, tak všechno co jsem tam měla nastavené vymazal a začal znova, podle toho systému, který jsem popisovala. Pak jsem si to napsala do sešitu, abych věděla které kanály mám já silné a kde mám v případě nutnosti hledat a jak. Nejdůležitější je vědět, na kterých číslech máte ten silný signál, protože ty stanice se naladí po skupinách a ne všechny mají stejný kanál. Proto já mám ty tři kanály, pod těmi různými čísly. A já bydlím v Poděbradech a anténu mám na střeše a natočenou na Prahu. Tak snad jsem Vám alespoň trošku pomohla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.