Nejste přihlášen/a.
Mě připadají všechny tyhle dotykové mobily na jedno brdo. Prostě klapátko, kde je spoustu zbytečných čimčurád, který člověk nepotřebuje. A navíc jsem alergický na lidi, kteří mají tyhle placky neustále v ruce a jen klapou a klapou a čuměj do toho, jak paka. Facebook, přiblblý hry apod...
Já jsem si zakoupil na Aukru Stařičkoue, černobílou Nokii 3310, napíši si sms, občas zavolám. Nic víc od mobilu nepotřebuji. Přes víkend mi leží kdesi na poličce a vůbec mě nenapadne do toho čučet.
Zpět k tvojí otázce "je tak úžasný Samsung Galaxy S8?" Nic úžasného na něm nebude, bude to pořád stejnej krám, jako všechny tyhle placky...můžeš se přihlašovat pomocí oční duhovky, mít rozlišení 2960 x1440, který na pidi displeji je stejnak na dvě věci...a to se prostě vyplatí ne
Uf, pámbu chraň od nástroje satanova :D Nemám hluboko do kapsy, klidně bych si ho mohl koupit, ale nechci. Už jen za ty prachy ho nechci. Prostě jsem se rozhodl vykašlat se na tu obavu, že mám v kapse věc za pár tisíc. Když se rozbije, koupím nový. Všechny data mám v cloudech, v online účtech. Proč bych se měl nervovat, že když si sednu, tak se mi může v zadní kapse kalhot rozbít něco za dvacet tisíc? Teď mám Lenovo K6 za bůra a stačí mi to. Nepotřebuji frajeřit s iPhonem, nebo S8. Respektuji, že někdo tu potřebu má. Jen jim nezávidím ten neustálý strach o tu drahou věc v kapse :D Ty hovada tje stejně vyrábějí tak, aby se to každou chvíli rozbilo, aby praskaly displeje. Každou chvíli to padá, skoro denně to vidím. Dělají z nás pitomce a ještě za to chtějí příšerné peníze xD
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.