Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je tak úžasný Samsung Galaxy S8+ dle reklamy

Od: alenad odpovědí: 9 změna:
Je to módní hit mít nejnovější Samsung Galaxy S8+ jak ho vychvalují v reklamě. Je to skutečně něco tak úchvatného a průkopnického, jak se na první pohled zdá nebo znáte ještě lepší mobil?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Mě připadají všechny tyhle dotykové mobily na jedno brdo. Prostě klapátko, kde je spoustu zbytečných čimčurád, který člověk nepotřebuje. A navíc jsem alergický na lidi, kteří mají tyhle placky neustále v ruce a jen klapou a klapou a čuměj do toho, jak paka. Facebook, přiblblý hry apod...

Já jsem si zakoupil na Aukru Stařičkoue, černobílou Nokii 3310, napíši si sms, občas zavolám. Nic víc od mobilu nepotřebuji. Přes víkend mi leží kdesi na poličce a vůbec mě nenapadne do toho čučet.

Zpět k tvojí otázce "je tak úžasný Samsung Galaxy S8?" Nic úžasného na něm nebude, bude to pořád stejnej krám, jako všechny tyhle placky...můžeš se přihlašovat pomocí oční duhovky, mít rozlišení 2960 x1440, který na pidi displeji je stejnak na dvě věci...a to se prostě vyplatí ne *smich*

poulova
A ja bych vsechny tyhle telefony zakazala. A taky ty pocitace, hlavne poradny. Nekteri u toho sedi a pisou uplne mimo tema jak vztekli. A taky auta, kdysi jsme chodili pesky, meli pohyb a vsichni byli zdravi. Ted vsichni sedi v tech plechovych krabicich a cuchaji ty smrady.

samuraj:

moje řeč, lidi díky chytrým mobilům budou rapidně degenerovat.

letemsvetemapplem.eu/...

still10k*
hodnocení

1x

Uf, pámbu chraň od nástroje satanova :D Nemám hluboko do kapsy, klidně bych si ho mohl koupit, ale nechci. Už jen za ty prachy ho nechci. Prostě jsem se rozhodl vykašlat se na tu obavu, že mám v kapse věc za pár tisíc. Když se rozbije, koupím nový. Všechny data mám v cloudech, v online účtech. Proč bych se měl nervovat, že když si sednu, tak se mi může v zadní kapse kalhot rozbít něco za dvacet tisíc? Teď mám Lenovo K6 za bůra a stačí mi to. Nepotřebuji frajeřit s iPhonem, nebo S8. Respektuji, že někdo tu potřebu má. Jen jim nezávidím ten neustálý strach o tu drahou věc v kapse :D Ty hovada tje stejně vyrábějí tak, aby se to každou chvíli rozbilo, aby praskaly displeje. Každou chvíli to padá, skoro denně to vidím. Dělají z nás pitomce a ještě za to chtějí příšerné peníze xD

ohneta*
hodnocení

0x

Je to špičkový mobil. Ale že by byl prukopnicky bych netvrdil

mot
hodnocení

0x
je to samsung jako kazdy jiny, nepoznate rozdil mezi samsungem za 20 nebo 10 tisic...

hodnocení

0x

Opravdu špičkové zboží nepotřebuje reklamu *smich*

vernon
hodnocení

0x
S8+ je zbytečný. S8 stačí.

hodnocení

0x

V čem je mobil za dvacku čtyřikrát lepší, než mobil za bůra? Na pubertální, neustálý čučení na FB stačí foun ještě levnější.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]