Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

CRT televize a SKYLINK

Od: vasek* odpovědí: 13 změna:

budu sledovat všechny programy SKYLINK přes SET TOP BOX S2 spojením přes SCART do CRT TV? Novou TV nechci kupovat (chata). Dík.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vašku díky za oznámení. Bereme na vědomí, že se budeš dívat na chatě na Skylink.

vasek*
hodnocení

jsem rád, že jsem někoho pobavil, ale kdo chataří, tak ví, že kupovat novou TV je blbost. Na chatu se jezdí ... ne sledovat TV, ale někdy je potřeba něco zhlédnout.

Vždyť jo. Jen nevím, co tě trápí? Nikde nevidím žádný problém.

vasek*
hodnocení

skylink v DVB-S2 vysílá FULL HD co zřejmě CRT TV neumí. Proto otázka pokud ponechám starou CRT TV, koupím SET TOP BOX S2 budu sledovat nabídku SKYLINK v rozlišení co dovoluje CRT TV.

vernon
Prakticky všechny mají i analogový AV výstup, takže ano. Tedy pokud není ta televize s roku raz dva a má AV vstup aspoň na cinchích.
vasek*
hodnocení

bohužel TV má vstup jen SCART

vernon
No, vždyť to nevadí. Existují redukce na SCART, často jsou k receiveru i přibalené. Prostě buď má receiver AV cinche, nebo výstup na 3,5mm jacku, pro kabel který má na druhém konci RCA banánky a na to lze připojit tu SCART redukci.

No, musíš koupit satelit, co má výstup SCART. Pak ti to pujde. Do SCARTu jde klasický rozlišení CRT televize. Satelit si to přepočítá.

vasek*
hodnocení

to je potěšující zpráva díky.

Sám jsem tohle ještě donedávna na jedný televizi provozoval.

pokud je to na chatě,tedy jen část roku, je možno využít placení poplatku třeba jen na měsíc a pravidelně si to obnovovat,vyjde to levněji než celý rok. Pokud tedy nejste na chatě pořád.*smich*

vasek*
hodnocení

dobry tip. dík

karel556*
Jenyk to není oznámení protože věta končí otazníkem, takže je to dotaz.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]