Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Změna polohy telefonu iphone 6 praha-brno

Od: jackass odpovědí: 6 změna:

Zdravím,prosím poradte jak změním polohu telefonu na iphone 6 ukazuje mi polohu PRAHA ale poloha je Brno v praze jsem nebyl rok.Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tarantulee*
hodnocení

0x

Zdravím, co myslíte tou polohou telefonu? Jestli službu Najít iPhone, která Vám ukáže polohu telefonu, tak si tuto službu v telefonu povolte a tím se aktualizuje.

jackass
hodnocení

0x

Zdravím,ano to myslím ale jak to mám udělat?

tarantulee*

Musíte povolit polohové služby, poté povolit službu Najít iPhone a ono se to už aktualizuje.

hodnocení

0x

Nevím jak to je u iphonu, ale pokud povolíte zjišťování polohy, tak to musí najít samo novou polohu.

hodnocení

0x

Polohové služby můžete mít zakázané v Nastavení > Obecné > Omezení. Pokud máte Omezení povolené, tak je tam položka Polohové služby. Já mám Omezení vypnuté, takže nevím jak se s tím celým funguje.

Ještě je taky Nastavení > Soukromí > Polohové služby a tam je povolit. Informace taky najdete na support.apple.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]