Dobry den.chtel bych se zeptat na zesilovaci sony F270 se mi po delsim hrani respektive po ohrati zesilovace objevi jev ze mi zacne jakoby vynechavat prava strana(prava reprobedna) po zahybani prepinacem na svorky A+B;A a nebo B. se problem vytrati.Nekdy to udela i driv nes se ohreje? Da se rict ze to je ruzne..kde muze byt problem?dekuji
asi spatnej kontakt. zkus prohodit L a P na chvili, jestli se stejny problem projevi i u leve reprobedny.
jenda*
Myslite spatny kontakt v prepinaci? Skousel jsem pouze pouzit druhe svorky a i kdyz je prepinac misto na svorku A na svorce B a pod beckem repro vzdy to udela prava strana..ale zamenu repro jsem neskousel doplněno 27.12.17 20:29: Preprosvorky jsou bananky a komllet jsem je vycistil
au1
jenom prohod kabely na zesilovaci, aby L kanal zesiloval P repro, a P kanal L repro. Proste prohodit. Pak, pokud je v haji zesilovac, nebo pouze P kanal, melo by blbnout L repro.
jenda*
Dobre.a kdyby to delalo po prehozeni misto prave, leve repro?jak pisu po prepnuti sem tam to hraje v klidu zas dal...muze to delat studenak v prepinaci ci jaky tam muze byt problem pokud to bude jak pisu vejs..pochybuju o problemu v repro na jinym zesaku hraly normal
spíš bych to tipoval na utržený spoj na přepínači, předpokládám že je vletovaný do plošného spoje..., měl jsem takovou závadu zrovna náhodně na věži SONY a to takovou, že mi stejný jev dělal CINCH na výstupu, byl tam prasklý pájený spoj na plošňáku který vznikl od toho, jak tam z toho cinche visela mnoho let dlouhá šňůra ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.