Nejste přihlášen/a.
Může mi někdo poradit jak zapnout tablet Lenovo.
Hlásil vybitou baterii,po nabití nelze zapnout.
Necháte hodinku napojeno na nabíječce - když se napojí, mělo by "probliknout" obrázkem s baterií, tj. že se nabíjí. Pak teprve zapnete.
Pokud nepomůže, a jestli jste si jist, že nabíječka je v pořádku, napište přesný název přístroje.
Totální vybití baterie někdy dělá problém - opravdu to chce vyzkoušet den na nabíječce, případně druhou nabíječku...
Mimochodem - za poslední 3 měsíce mi asi 4x volala sousedka, že mám pomoct s NTB - nešel jí zapnout. Když to přinesla, já zapnul hned ve dveřích... někdy je to snad "aura" člověka...
Zdravím, typ CE0560 sice neznám, ale zkuste delší dobu držet tlačítko, kterým se tablet zapíná (několik dlouhých sekund). Třeba i opakovaně. Lenova to - když umřou - někdy dělají a pak to dlouhé držení pomůže. I.
Opravdu je nabitý? Mě se podobné věci staly s elekronickou knížkou, s několika tablety a nakonec se vždy probudily. Chce to trpělivost a nepropadat panice
Dětem něco podobného dělal tablet Prestigio. Vypínaly ho jen na měkko krátkým stiskem tlkačítka nebo vůbec a když ho chtěly po pár dnech pustit, tak to nešlo.
Dal jsem ho nabít přes noc, baterka se na displeji neobjevila, zkoušel jsem ho ráno zapnout a nic. Tak jsem ho nechal v nabíječce několik dní a když jsem šel kolem, tak jsem jen tak ze sportu třeba minutu mačkal tlačítko zapnutí střídavě krátce a dlouze nebo do rytmu nějaké písničky. No a asi po 2 týdnech se při tom najednou nastartoval.
Tablet takhle chcípnul asi ještě třikrát, než jsme vysledovali, že je to vždycky v tom "spacím režimu". Od té doby, co jsem děti donutil ho vypínat natvrdo dlouhým stiskem a potvrzením, že ho skutečně chtějí vypnout, se to už nestalo. (Snad to tímhle příspěvkem nezakřiknu )
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.