Nejste přihlášen/a.
Můžeš zkisit obnovit tovární nastavení. Někdy se však tahle havěť schová ve vnitřní paměti a po prvním zapnutí se samovolně nainstaluje jako aktualizace... Pak pomůže přeflash.
Dobrý den.
Nevím jestli to bude zrovna k tématu, ale podobné trápení jsem měl letos já.Inzerát-pokud dobijete kartu dostanete x volání zdarma. Ozval se někdo, kdo mne chtěl přelanařit k jinému operátorovi, protože nám uvnitř nejde signál, při jeho vysvětlování jsem totálně promrzl na balkoně.Dohodli jsme se, že mi dokumenty pošle sms, my je s dcerou prostudujem a případně mu dám vědět, pokud budu mít zájem. Dcera nesouhlasila , nic neber, nic neslibuj. A pak to začlo. Nebylo snad čtvrt hodiny aby nezvonil telefon, neměl jsem čas zase mrznout na balkoně a zabývat se něčím co nechci. Došlo to tak daleko, že když jsem přijel z návštěvy příbuzných v mailu vzkaz že mne kurýr nezastihl, ale vyžádané smlouvy mám ve schránce.Takhle dokáží otrávit člověka před vánoci.Už jsem nebral ani telefonáty a SMS známých, NEBYL ČAS TO VYBÍRAT S TOHO MNOŽSTVÍ NEVYŽÁDANÉHO. Je toto ještě legální a nebo trestné?
Mečík
Oprava*že dokumenty pošle mailem ne sms.
DCERA MI PORADILA- NIC NEBER, NA NIC NEODPOVÍDEJ.Výzvy se množily,telefon zvonil soustavně, dopis ve schránce,maily. Opravdu nevím co s tím.Jasně jsem řekl, že dám vědět až si přečtu smlouvu a poradím se z dcerou. Proč tak naléhají, vždyt pokud je to pro mne výhodnější, jak tvrdí, stejně bych si o to napsal. Už jenom to je podezřelé a ztrácím k tomu důvěru.Ke smlouvě snad potřebují můj podpis, nebo snad ne?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.