Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Migrace SMS

Od: pletiplot® odpovědí: 4 změna:

Ahoj,

mám tu starší telefon Samsung SGH L400V, takové bílé otvírací vajíčko, moc hezký stylový dámský mobil, ne jako ty trapná pádla jako dnes. Nicméně pokrok nezastavíš, takže se teď snažím překonvertovat SMSky z toho starého. Klasická cesta překopírování na SIM mi postačí na 10 zpráv, pak bych musel SIMku olámat, protože nový mobil žere jen microSIM a na druhé kolo už bych nemohl.

Máte někdo nápad, jak to udělat jednodušeji?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

1x

Pokud bych já o ně nechtěla přijít, asi bych je postupně přeposlala na mobil někoho z rodiny a po "osekání" simky a vložení do nového mobilu bych přeposlala zpět. Je to řešení, ovšem jestli jednodušší... M.

doplněno 27.12.17 21:56:

Dobře, ale to nebylo v požadavku. *nevi*

Tak jinak. Když se tzv. oseká simka, zbyde i to okolo (pokud ji neupravujete nůžkami). Třeba já mám ještě teď okraj od simky, takže v případě potřeby bych ji zase mohla "zvětšit". Tak byste třeba i vy mohl.

Migrace SMS
hodnocení

Přeposlání ale nezachová původního odesílatele.

kevin2603
hodnocení

0x
Nechat staré SMS být :-D

hodnocení

0x

Ten Samsung má bluetooth a pomocí toho jde leccos, v nejhorším propojit s PC a přes Samsung PC studio, SMS přenest do jiného telefonu, ale stojí to za tu námahu?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]