Nejste přihlášen/a.
Potřebuji koupit druhou televizi do baráku a teď jsou dobré ceny po vánocích, nechci do ní vrazit majlant, nepotřebuji, aby měla funkce, které nevyužijeme, prostě jenom na koukání. Děkuji
doplněno 25.12.17 20:22:
Díky za rady, kluciAsi jí vemu, je to opravdu super cena a Samsungy mají krásný jasný obraz. Jenyk, tahle velikost je tak akorát do místnosti, kam ji potřebuju dát.
doplněno 29.12.17 08:13:
Moc děkuji všem za rady
Protože jsem limitovaná výškou ve stěně 55cm, myslela jsem, že 40palcová se mi nevejde. Nakonec jsem zapátrala a objevila na Alze stejný model Samsungu, jaký jsem chtěla koupit původně, ale právě nabízeli větší a vešla se mi úplně super, naknop. Alzáci ji dodali bleskově, televizák mi ji včera zapojil a musím říct, že mě za můj výběr pochválil
Obrázek jak fotka, zvuk perfektní a za cenu 8490 prostě paráda.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.