Nejste přihlášen/a.
Zdravím a prosím o radu jakým způsobem se dá změnit pořadí tv kanálů u TV Philips 32 PHT 4132/12. Už půl dne bojuju a pořád nic. Jedu podle manuálu a stále se nedaří. Někde se asi vloudívává chybička. Díky za pomoc.
Podle návodu k obsluze, na konci kapitoly 6.2 na straně 19 v odstavci "Změna pořadí kanálů"je text: " Můžete změnit pořadí (změnit umístění) kanálů v seznamu oblíbených kanálů."
Takže to vypadá tak, že pořadí kanálů je asi fixní, z nich se asi udělá výběr Oblíbených a v nich se pak dá zřejmě pořadí změnit, například chcete mí u sebe sportovní nebo hudební kanály, nebo všechny odnože základních kanálů Primy nebo dalších. Asi, nevím to, jen hádám podle návodu k obluze.
JIstě máte návod k obsluze, nebo je ke stažení ve for/....(1,82 MB),
Hurá, hurá. Po velmi dlouhé době se konečně zadařilo. Problém tkvěl v návodu, kde to není až tak srozumitelné. Musel jsem vytvořit oblíbené programy, pak je neupravovat ale PŘESKUPOVAT. V každém manuálu je to jinak. Děkuji všem kdož jste mi podali pomocnou ruku, teď půjdu a začnu studovat další dárek od Ježíška. Mám ho schovaný v mrazáku a myslím, že si zasloužím ho rozbalit po tom všem. Přeji krásný zbytek vánočních svátků a díky ještě jednou za vaši pomoc. Václav
Dobrý den,
jestli ke sledování TV programů využíváte satelit a ještě ke všemu Skylink, tak asi vím kde je problém. A tím je "výběr provozovatele satelitní služby" při ladění kanálů. Pokud Vám televize nabídne "Skylink" nebo " Jiní provozovatele ", tak zaškrtněte tu druhou variantu. Pokud zaškrtnete Skylink, tak nebudete poté mít tu možnost měnit si libovolně pořadí kanálů a jejich očíslování. Vím to z vlastní zkušenosti. Letos jsem si koupil chytrou TV značky LG a měl jsem ten samý problém co vy.
Ta televize nemá satelitní tuner. Takže tímto to není.
Pravda tu už byla řečena. Některé tv philips neumožnují třídit programy v hlavním seznamu. Je třeba udělat oblíbený. Tam to již lze.
V případě zmiňovaného Skylinku to bude nemlich to samé. (Je to kvůli funkci Fastscan - automatické naladění nových kanálů) Je třeba vytvořit složku Oblíbené a tam lze přeskupovat dle libosti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.