Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám problém s připojením na mém PSP. Když udělám vše podle návodu a chci připojení vyzkoušet ukáže to: A connection error has occurred. The attempt to obtain the IP adress timed out. Prosím poraďte. Dík
Já měl na novém PSP GO problém, kdy to psalo při pokusu o pripojení na net přes wifi tohle: a connection error has occurred.The connection to the access point timed out. Po dlouhé době zkoušení jsem přišel na to, že je třeba v routeru nastavit WIRELESS MODE na 802.11B ONLY, já měl nastaveno AUTO a nejelo to. Po přepnutí už se PSP připojilo na net normálně. Třeba to pomůže i ve vašem případě
Díky za odpověď. Sorry, ale mohl bys mi říct přesný postup jak vše udělat abych třeba něco nepokazil. Díky
jde jen o to nastavit to v routeru standard 802.11B,na mém ASUSu výběr vypadá takhle img121.imageshack.us/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.