Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PSP problém s připojením

Od: mickeymouse* odpovědí: 3 změna:

Ahoj, mám problém s připojením na mém PSP. Když udělám vše podle návodu a chci připojení vyzkoušet ukáže to: A connection error has occurred. The attempt to obtain the IP adress timed out. Prosím poraďte. Dík;)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já měl na novém PSP GO problém, kdy to psalo při pokusu o pripojení na net přes wifi tohle: a connection error has occurred.The connection to the access point timed out. Po dlouhé době zkoušení jsem přišel na to, že je třeba v routeru nastavit WIRELESS MODE na 802.11B ONLY, já měl nastaveno AUTO a nejelo to. Po přepnutí už se PSP připojilo na net normálně. Třeba to pomůže i ve vašem případě

mickeymouse*
hodnocení

Díky za odpověď. Sorry, ale mohl bys mi říct přesný postup jak vše udělat abych třeba něco nepokazil. Díky;)

jde jen o to nastavit to v routeru standard 802.11B,na mém ASUSu výběr vypadá takhle img121.imageshack.us/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]