Nejste přihlášen/a.
Zdravím, vypadá to na baterii, u starých, používaných iPhonů klasika, jako u všech telefonů.
Naštěstí výměna baterie je jednou z těch levných žáležitostí, na AppleMixu seženete novou baterii za 350kč + doprava.
Dá se sehnat i levněji na jiných obchodech, ale koupil bych jí raději z AppleMixu.
Do servisu bych to nedával, budou chtít hodně peněz za výměnu, proto (být váma) to udělám doma. Je to jednoduché, zabere to 5 - 10minut, kdyžtak se podívejte na různá videa na Internetu, není na tom co pokazit, pokud nejste úplné "tele".
Děkuji za radu, mám telefon ještě v záruce, ale myslím si, že by mi ji neuznali. Já se v tom moc nevyznám, myslíte že má cenu reklamovat (mám ji ještě 2.měsíce) nebo objednat baterku novou?
Pokud je v záruce, tak bych to rozhodně nerozebíral, tím se záruka ruší. Zkuste jim to zanést, pokud jste měl záruku 2 roky, tak je divné, že se Vám po necelých 2letech takhle odpálila baterie, že už nejde ani nabít. Já mám iPhone 6 3tím rokem a baterka mi drží ještě slušně, ale rychleji se vybíjí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.