Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problem s dvbt2

Od: david123* odpovědí: 4 změna:
Dobrý den. Moje nová televize samsung mi naladila se starým vysíláním i dvbt2. Po dvou dnech jsou všechny kanály t2 bez signálu. Zbytek funguje bez problémů.Bydlím v bytovce se společnou anténou. Nemám možnost ověřit zda ostatním fungují t2 ky. Vysílač Javořice. Může být problém v tv, nebo pouze v anténě? Děkuji za jakoukoliv radu.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

2x

mám pocit že se některé vysílače přeladily, zkuste naladit znovu, někde v TV na to upozorňovali..

být vámi tak použiji google a zadám pokrytí signálem TV a bydliště

doplněno 21.12.17 19:45:

Javořice na 28 kanále dvbt.cz/...

david123*
hodnocení

V mapě pokrytí se nacházím. Výpadek trvá již asi dva týdny. Několikrát jsem zkoušel znovu automatické i ruční ladění a nic bohužel nepomohlo. Nic o výpadku vysílače jsem nenašel. Ověření ze sousední vesnice -t2 funguje na tv LG. Tolik pro doplnění.
111®

moc pravděpodobné to není, že by to dělala STA , ale zkusil bych náhradní anténu a znovu proladit, případně vznést dotaz

přímo u Českých radiokomunikací, než začnete uvažovat o servisu... cra.cz/...

pevy
hodnocení

1x

Je pravděpodobné, že selektivní prvky STA nepropustí 28.kanál s multiplexem DVB-T2 (nebo jej propustí velmi omezeně), neboť s ním nebylo při výstavbě STA ještě počítáno (nebyl v provozu). Multiplex DVB-T2 (K28) z Javořice má shodný výkon jako ostatní multiplexy DVB-T z téhož vysílače (K30,33,35).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]