Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak prolomit bezpečnostní kod Nokia

Od: zadarvolanic odpovědí: 4 změna:

Příjemné sobotní dopoledne všem. Mám starou nokii 6100 a dnes jsem do ní po dlouhé době vložil sim s tím, že telefon dám ještě do provozu. K mému zklamání po zapnutí tel požadoval bezpečnostní heslo které neznám ( nepam,atuji) , je nějaká možnost, jak toto heslo prolomit, obejít?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud Vám ho nikdo nezměnil,mohlo by zafungovat původní od Nokie,tedy 12345.

Program na zjištění kódu existuje,už ho tu použilo více lidí,ale zatím ještě nikomu nepomohl.

doplněno 24.11.12 11:53:

Zkuste skouknout www.lur.nu

Stránka je v angličtině.

praivo*
hodnocení

0x

Zkus heslo 0000.

zadarvolanic
hodnocení

Na tom odkazu funguje oblokování tel. na všechny operátory, ale když chci generovat bezpečnostní kod, tak nic ...

A 0000 ani 12345 to není, já jsem totiž už kdysi ten kod menil, ale bohužel ho zapoměl a stratil, kde bylo zapsané.

Zkouším přes google, ale nic ještě nepomohlo, tak když bude nějaký dobrý tip, tak sem s ním prosím .

hodnocení

0x

Zadejte IMEI sem

Vygeneruje vám to univerzální kód, který by měl být použitelný místo bezpečnostního kódu nebo třeba zámku telefonu.

Tolik teorie. V praxi to ne vždy funguje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]