Nejste přihlášen/a.
Musíte nastavit ladění toho signálu, který přijímáte. Máte satelit, kabelovku nebo pozemní vysílání? Dnešní televize umí uložit zálohu nastavení programů na USB disk, nemáte ji?
jj, tohle se mi povedlo taky. Plný elánu jsem začal vylepšovat satelitní nastavení a skončilo to fiaskem. Nefungovalo vůbec nic. Zavolali jsme známého televizáka a ten mi pak lehce ironicky povídal, že tak rozdrbanou televizi ještě neviděl.
Od té doby vím, že kdo věci rozumí, bude hotový za pár minut. Kdo věci nerozumí ten se bude pinožit a pinožit a stejně neuspěje.
První rada. Nejdříve musíte najít správné menu a nastavit správnou anténu, protože bez správné antény nenaladíte vůbec nikdy vůbec nic. A jestli automatické ladění nenajde žádnou stanici ani potom, zavolejte někoho zkušenějšího.
Druhá rada : Už nikdy nemačkejte tlačítko Tovární nastavení. Tím se celá televize uvede do stavu, v jakém vyšla z továrny kdesi v Číně. Úplně v ní chybí všechny místní přednastavené hodnoty a všechny místní zdroje signálu.
Píšete: "hlásí mi to, že anténa není připojena "
Tak se podívejte, jestli vám náááhodou nevypadl konektor přívodního kabelu od antény z konektoru v televizi, jestli se náhodou nějak nezatahalo za kabel a konektor nevypadl, nebo se nepovytáhnul... pak zkoušejte znovu ladit. Samozřejmě digitální, ne analogové (tam už nic není).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.