Nejste přihlášen/a.
Snad někdo pomůže před zasláním do servisu.
PS4,když ji probudím z režimu spánku a používám-hra,YouTube,prohlížeč atd.-vše jede s TV LG jak má,ale jakmile je konzole vypnutá a já ji zapnu nebo konzoli restartuji,tak po určité době (cca 5 minut) od startu se mi na TV ztratí obraz s hláškou -Otevřít seznam vstupů?,konzole běží dál,asi po 2 minutách se obraz vrátí do normálu a pak už je vše v pořádku.Daná věc se děje jak při hře,tak i bez ní-prostě po zapnutí PS4.Co s tím?Dá se to oželet,ale standartní chování konzole to zřejmě není.Blbne mi to takhle poslední dobou,předtím ne.Máte radu?
Díky předem
Radim
Zkusil bych ještě před posláním vyměnit HDMI kabel, zkusit jiný HDMI vstup, případně zkusit na jiné TV... Doma mám na TV 4 HDMI vstupy a jeden z toho je určen pro PC. Ten jede v pohodě... Ostatní mají snahu se odpojovat, ale spojuji to s tím že jsou asi nějaké z oxidované, protože to mělo snahu dělat občas i na HDD recorderu... Mám i zkušenost že "nějaký hodně obyčejný" kabel nám doma taky dělal neplechu, výměnou byl problém vyřešen...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.