Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PS4-výpadek obrazu

Od: radim3* odpovědí: 1 změna:

Snad někdo pomůže před zasláním do servisu.

PS4,když ji probudím z režimu spánku a používám-hra,YouTube,prohlížeč atd.-vše jede s TV LG jak má,ale jakmile je konzole vypnutá a já ji zapnu nebo konzoli restartuji,tak po určité době (cca 5 minut) od startu se mi na TV ztratí obraz s hláškou -Otevřít seznam vstupů?,konzole běží dál,asi po 2 minutách se obraz vrátí do normálu a pak už je vše v pořádku.Daná věc se děje jak při hře,tak i bez ní-prostě po zapnutí PS4.Co s tím?Dá se to oželet,ale standartní chování konzole to zřejmě není.Blbne mi to takhle poslední dobou,předtím ne.Máte radu?

Díky předem

Radim

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkusil bych ještě před posláním vyměnit HDMI kabel, zkusit jiný HDMI vstup, případně zkusit na jiné TV... Doma mám na TV 4 HDMI vstupy a jeden z toho je určen pro PC. Ten jede v pohodě... Ostatní mají snahu se odpojovat, ale spojuji to s tím že jsou asi nějaké z oxidované, protože to mělo snahu dělat občas i na HDD recorderu... Mám i zkušenost že "nějaký hodně obyčejný" kabel nám doma taky dělal neplechu, výměnou byl problém vyřešen...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]