Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Televizní anténa

Od: dol* odpovědí: 4 změna:
poraďte jakou si mám koupit pokojovou anténu,když mám televizi starou 4.roky(sencor),nyní přijímá dvb-t,ale již se přechází na dvb-t2 a stávající anténa na to nereaguje.
doplněno 18.12.17 21:29:

anténa se nedělá se sep-to-boxem dohromady?

doplněno 25.12.17 20:18:

Mám septobox od staré televize,ten mi stačí na T2.v obchodě nic zatím není!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Problém bude spíše v tom,že Vaše televize nepodporuje H.265

Tedy normu přenosu dvb-t2

Do roku 2021 (tuším) fungují souběžně obě normy,můžete tedy sledovat programy v dvb-t ještě čtyři roky.

Pokud chcete sledovat programy dvb-t2,je nutné si zakoupit příslušný set-top-box.

doplněno 18.12.17 21:34:

Anténa se nedělá se stb dohromady.

Pouze se k sobě připojí.Tedy kabel od antény do stb a z něj další kabel do televize.

111®
hodnocení

1x

žádnou, stávající anténa je vyhovující pro jakoukoliv normu tu není třeba měnit. Je třeba dokoupit set-top-box, nebo novou telku, anténa zůstane stejná..

ona se mění norma tv formátu obrazu , , nikoliv způsob přenosu signálu

hodnocení

0x

Váš TV přijímač nepodporuje kodek H.265, ve kterém se vysílají programy DBV-T2. Kupte si setopbox s tímto kodekem a zase všechny programy chytíte.

111®
hodnocení

0x

pokud umí normu T2, tak stačí, pokud umí jen DVB-T, tak potřebujete nový set-top-box, co bude umět DVB-T2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]