Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava MP4 s velmi pomalym displejem

Od: baro2 odpovědí: 8 změna:

Ahoj,

mam 2,8" dotykovy MP3, MP4 prehravac 8GB, vsechny funkce jsou v poradku, ale problem je v tom, ze displej reaguje velmi pomalu.Prehravac je mesic stary.Nevite nekdo jak to opravit?Predem diky za odpoved.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud je výrazně pomalejší než jiný stejný model, tak neřeš jak to opravit ale obrať se na prodejce s reklamací.

baro2
hodnocení

Jedná se o použíté zboží, tedy bez záruky (záruka 7 dní na vyzkoušení).

Dobrá a to zpomalení tam bylo od začátku nebo až po nějakém "zásahu"?

baro2
hodnocení

Od začátku ne,je možné že jsem tam něco smazal.

hodnocení

0x
Zkusil bych omrknout stránky výrobnce zda pro player neexistuje nějaký nový firmware, popřípadě i klidně pomocíé starého bych provedl nahrání nového firmwaru, popřípadě zformátovat přehrávač třeba do systém ext3, pak do ntfs a pak do FATu, je to to nejjednodušší co lze doma udělat a velmi tím přehrávači,mobilu, počítači..prospět..
s pozdravem Adam.
luzarinni*

ahoj adame,nedávno jsem koupil takový křáp (Viason M4029 ,někde označují N70 MP4 MP3).o mp4 si to může nechat jenom zdát.problém je v tom,že jsem to připojil k pc a kopíroval,mazal,kopíroval...,až to nenaskočilo.resetem jsem dosáhl alespoň toho,že hraje mp3.Nesmím vytvořit soubor,musí být volně.ten krám nemá výrobce,tudiž žádnou www. stránky.dalo by se to naformátovat a skopčit software.vlastně ani nevím jáký, a kde ho sehnat,stáhnout.až budeš mít čas,rád si nechám poradit.dík a měj se fajn.

luzarinni@gmail.com

Na to jsem já malý človíček, je to křáp pokud to nemám www máte smůlu.
Nejlevnější ale solidní mp3/4 playery jsou x-site www.datram.cz kde jsou updaty do jejich mašinek, mají i kousky s oled dysplayem za 1500 s 2gb paměti, je to opravdu slušný a za ty peníze mi to 3 roky vydrželo a to jsem vozil pod helmou na stokilometrové vyjíždyky, takže sůl parádně oxidovala usb ale jelo to..
tomitor*

ahoj, jak na to tady koukam hodně tomu rozumíš. prosím o pomoc . koupil sem mp5 a nefrčí, je nová, ale chce to zřejmě nějak přeinstalovat či co. nevím si rady vubec. děkuji za odpověd, moc!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]