Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
mam 2,8" dotykovy MP3, MP4 prehravac 8GB, vsechny funkce jsou v poradku, ale problem je v tom, ze displej reaguje velmi pomalu.Prehravac je mesic stary.Nevite nekdo jak to opravit?Predem diky za odpoved.
0x
s pozdravem Adam.
ahoj adame,nedávno jsem koupil takový křáp (Viason M4029 ,někde označují N70 MP4 MP3).o mp4 si to může nechat jenom zdát.problém je v tom,že jsem to připojil k pc a kopíroval,mazal,kopíroval...,až to nenaskočilo.resetem jsem dosáhl alespoň toho,že hraje mp3.Nesmím vytvořit soubor,musí být volně.ten krám nemá výrobce,tudiž žádnou www. stránky.dalo by se to naformátovat a skopčit software.vlastně ani nevím jáký, a kde ho sehnat,stáhnout.až budeš mít čas,rád si nechám poradit.dík a měj se fajn.
Nejlevnější ale solidní mp3/4 playery jsou x-site www.datram.cz kde jsou updaty do jejich mašinek, mají i kousky s oled dysplayem za 1500 s 2gb paměti, je to opravdu slušný a za ty peníze mi to 3 roky vydrželo a to jsem vozil pod helmou na stokilometrové vyjíždyky, takže sůl parádně oxidovala usb ale jelo to..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.