Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
mam 2,8" dotykovy MP3, MP4 prehravac 8GB, vsechny funkce jsou v poradku, ale problem je v tom, ze displej reaguje velmi pomalu.Prehravac je mesic stary.Nevite nekdo jak to opravit?Predem diky za odpoved.
ahoj adame,nedávno jsem koupil takový křáp (Viason M4029 ,někde označují N70 MP4 MP3).o mp4 si to může nechat jenom zdát.problém je v tom,že jsem to připojil k pc a kopíroval,mazal,kopíroval...,až to nenaskočilo.resetem jsem dosáhl alespoň toho,že hraje mp3.Nesmím vytvořit soubor,musí být volně.ten krám nemá výrobce,tudiž žádnou www. stránky.dalo by se to naformátovat a skopčit software.vlastně ani nevím jáký, a kde ho sehnat,stáhnout.až budeš mít čas,rád si nechám poradit.dík a měj se fajn.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.