Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nejsem sice žena, ale řekl bych, že černou by většina žen zavrhla (to je barva techniky spíše pro muže). Takže, nyní se rozhodněte podle toho, jestli Vaše žena preferuje zlato či stříbro. A už máte jen dvě varianty. Zdravím!
Proč?
Zlatá je královská a majestátní barva.Nehledě na to,že je teplá a hřejivá.Působí na naše vjemy velice pozitivně.
Stříbrná je znakem chladu.
Samozřejmě,že záleží na vkusu Vaší ženy.Pokud má stříbrné šperky ráda,tak kupte stříbrný.
Já preferuji zlatou...
předpokládám, že "na funkci živočicháře" to mít vliv nebude...technika je primárně od toho, aby fungovala..nicméně, černé telefony jsou dneska out, protože černá zmenšuje...frčí bílá..
Když tedy dnes frčí trend telefonů s minimálními rámečky a minimem nevyužitého prostoru, pak by tedy černá měla být podle tohoto názoru stále populární, ne? Bílá frčela pár let dozadu, pak ji vystřídala zlatá a dnes se dostává do obliby zase barva jako modrá.
Mě osobně se třeba zlatá moc nelíbí, obzvlášť v kombinaci s bílou, stříbrná nevypadá špatně. Pokud se manželce líbí jak stříbrná, tak zlatá, telefon nejspíš splní účel stejně.
Já jako ženská říkám, že i na vhledu telefonu záleží. Když si budete kupovat auto, taky se budete zamýšlet nad barvou. Za mě určitě zlatá. Černá je nudná a stříbrná jak Oktávka telefonů. Zlatá je nevšední a pěkná.
Ale jinak se mi tedy tenhle telefon moc nelíbí jako celek, nehledě na barvu. Má na mě moc velký "neklikací" prostor kolem displeje.
Co se týče Redmi 5, tak pozor na rozměry a LTE. Display se zvětšil na 5,7" s poměrem 2:1 a zatím tuším není global verze. Co třeba takový Xiaomi Redmi 4X? Ten momentálně v dané cenové relaci docela kraluje.
jinak počítej ještě s tím, že je to Chujavej...takže za chvíli se posere...u nás na firmě je taky z vesela nakupovali a pak jim to každej omlátil ohlavu..
Chujavejů a Honorů máme v rodině několik a kupodivu všechny slouží dobře. Pokud byly nahrazeny, tak většinou kvůli zastaralosti nebo mechanické závadě způsobené uživatelem.
Akorát mi tahle nižší třída přijdou všechny na jedno brdo, hromada telefonů a všechny stejné, 2 GB RAM, 16 GB úložiště, 5" HD display, 13 a 5 Mpix fotoaparáty a baterka kolem 3 Ah.
Už jsi ho objednal, tak třeba se bude líbit. Já jsem za ty peníze koupila exasoft.cz/... . Má trochu lepší parametry. Ale když měla žena zlatý, tak změna je potřeba aby bylo vidět, že má nový telefon. Stříbrný vypadá pěkně. Černý je pro chlapy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.