Nejste přihlášen/a.
Zdravím, potřeboval bych pomoc s odstraněním spamu v mobilu. Na manželčině mabilu začalo vyskakovat okno s reklamou a nemůžeme se toho zbavit, každých 5 minut vyskočí reklama a je jedno, jestli s mobilem něco dělá, nebo nedělá, jestli volá atd. Odinstaloval jsem všechny aplikace, které by to mohlo dělat, ale pořád nic. Zkusil jsem nějaké antivirové programy (avast, AVG, ESET) ve zkušebních free verzích a ani jeden nic nedetekoval, tak předpokládám, že tyhle antiviry asi moc přínosu nemají... V nastavení jsem taky nezaznamenal nic zvláštního a na pozadí ve spuštěných aplikacích taky neběží nic co by bylo podezřelé.
Díky za rady.
Nejdrive si v mobilu zapnete internet a stahnete si aplikaci Kingo root a otevrete si na androidu root.Pak si stahnete z apkpure.com aplikace Lucky patcher,System app remover,Kaspersky antivir.No a prvni vemte kaspersky,co vam nahlasi za malware,a to pak pomoci lucky patcheru odstrante,a je to.Ja bych se jeste podival na systemove aplikace,a hned bych poznal ,co za malware se tam uhnizdilo,ono to bude totiz mit jinej nazev,co tam drive nebyl,ale na to musite byt zkusenejsi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.