Nejste přihlášen/a.
Dobrý den - prosím o radu. Mám myčku Whirpool ADP5966 - všechno šlape až na to, že nesuší - respektive - ona má 15 minut na to aby se rozběhl motorek ventilátoru aby myčka odváděla vzduch, motorek se začne a hned přestane, a už to vypadá že se roztočí, a zase nic - takhle to zkusí cca 5-8x a potom to vzdá a jen hřeje spirála - jenže po dokončení procesu a vypnutí - když se otevře myčka tak oblaka páry a vše je mokré a teplé ( z toho usuzuji že spirála hřeje.) Tak nevím - jakoby byl nějaký krátký spoj na tom motorku či co? kam šáhnout? nevím. Díky za jakoukoliv radu.
máme myčku ADP 6948 a ani ta nemá aktivní sušení jediný způsob je ten,že po mytí myčku otevřete co nejdříve ať pára uteče a nekondenzuje.Jestli se voda drží na stěnách nádobí tak přidejte leštidla.
děkuji za odpověď - ale v mojí myčce sušení je - ale jak jsem psal, přestalo fungovat a nevím proč - ono by to i chtělo sušit, ale nakonec ne - i když snaha je. Jinak děkuji za ten leštič - to určitě vyzkouším. Jen si stále myslím, že to bude nějaký elektrický zádrhel - programátor? nevím...
to už mne raké napadlo, že se něco namotalo na motorek a on se přestal točit a tudíž to nesuší - ale mám tu další kartu na stole - včera se motorek rozeběhl a už jsem si myslel, že tu tady toto téma řeším zbytečně, ale po cca 1 minutě se vypl a nic a dnes - před chvílí myčka ukončila svůj mycí cyklus a - opět nesušila. takže žeby jen krátký spoj? Nebo někde programátor - no motorek vypadá že se točí... no kam mám teda šáhnout...
Jinak - snažím se před skládáním do myčky nádobí opláchnout studenou vodou ve dřezu, takže hlavní zbytky jídel jsou pryč, větší zbytky jsou předtím ještě smeteny do koše... takže... - ale mohlo se stát - kousek čehosi se vždycky dovnitř dostane...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.