Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

HBO GO Jak připojit k TV

Od: honza90 odpovědí: 1 změna:

Zdravim chtěl bych se zeptat kde na HBO GO najdu PIN KOD abych se mohl připojit k TV. Registraci a přihlášení kreditky mám hotovovou ale když dám nastavení-účet (jak píšou v FAQ) tak tam najdu jen informace o svém účtu a kod zákazníka.

PS: Kod zákazníka nefunguje

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mám stejný problém. Už jsi to rozchodil? Psal jsem na podporu HBO a dva dny čekám na odpověď.

doplněno 20.12.17 20:24:

Tak jsem dostal tuto odpověď, nevím proč slovensky, ale co už. Resumé je takové, že HBO pustit na PC a nasdílet obrazovku TV ( multikábel, chromecast, android appka atd...) Na závěr mailu bylo napsáno, ať vyplním dotazník se spokojeností a navíc mi teď bude na poraďte.cz běhat reklama na HBO. No není to skvělé?

Bla bla bla...žialbohu v tomto momente nepodporujeme Vašu TV Smart a to z dôvodu, že už nepodporujeme aktiváciu zariadení pomocou TV pin kódu ...bla bla bla... Na odstránení pracuje naša technická podpora spolu s výrobcami TV a veríme, že postupne sa pripoja všetky verzie Smart TV. Bla bla.

Pokiaľ máte záujem pozerať HBOGO na TV je viacero možností:

1. Môžete pozerať prostredníctvom chromecast, stačí ho pripojiť k TV a následne spustiť stream na TV z mobilu alebo počítača, cez aplikáciu google home, ktorá musí byť na danom zariadení nainštalovná spolu s aplikáciou HBO GO s čiernou ikonou a bielym písmom.

2. Prostredníctvom Apple TV, stačí nainštalovať aplikáciu HBO GO s čiernou ikonou a bielym písmom a následne aktivovať na Apple TV HBOGO aplikáciu a následne pozerať.

3. Prepojíte počítač a TV pomocou HDMI kábla a sputíte HBOGO na počítači prostredníctvom webstránky cez Váš prehliadač, zvolíte duplikovať obrazovku na rozlíšenie TV a aplikácia pôjde samostatne v kvalitnom rozlíšená na TV.

4. Pomocou HDMI switch kábla prepojíte telefón a TV arovnako môžete pozerať všetko na TV len to ovládate prostredníctvom mobilu priamo. Jedinou podmienkou je mať nainštalovanú aplikáciu v mobilu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]