Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím o radu. Máme doma starší ele. tříkolku, bohužel jsem nenašel nabíječku, Potřebuji tedy poradit, jakou k tomu koupit. Přikládám fotku baterie s potřebnými údaji. S elektrikou nejsem kámoš, ale dle mého laického úsudku potřebuji adaptér 6V s maximálním napětím 1.3A? Tzn., že může mít klidně 6V a 1A? Další věc je konektor, jak poznám, který to je? Naměřil jsem průměr díry v tříkolce cca 6,2mm a ten kolíček uvnitř asi 1,6mm (to se blbě měřilo). Jaký teda hledat adaptér, 5,5x2,1 nebo 4,0x1,7?
Pokud je má dedukce správná, potřebuji tento adaptér?
A kdybych zjistil, že baterie je už mrtvá, tak ji nahradím jakoukoliv jinou stejných parametrů a samozřejmě rozměrů, např. tuto?
Moc děkuji za každou radu. Popř., pokud víte kde koupit u nás za přijatelné peníze, budu také rád.
Petr
Zdravím,tak kup univerzální ges.cz/... .Mají jí,snad v každým elektru.
Je tam vypínač,tím se přepíná napětí.Mám doma 2 adaptery.fungujou dobře.
To jsem netušil, že něco takového existuje. Navíc to můžu využít i na něco jiného v budoucnu. Jen mě vrtá hlavou, jak to funguje s tím napětím, že jeden adaptér má tolik možností, jsem myslel, že to je dané, že nemůže mít rozptyl, ale asi se v tom nebudu babrat, když to bude fungovat
Moc děkuji!
Každopádně ten uvedený zdroj musíte přepnout na 7,5V a dodržet polaritu, plus na plus a mínus na mínus baterie...pokud není polarita označena u konektoru, nezbývá nic jiného, než změřit...je to uzavřená baterie, proto si hlídejte i proud...sice tento adaptér nedá asi více jak 1A, ale co v případě jiného adaptéru s větším výkonem...chce to alespoň při prvním nabíjení změřit nabíjecí proud...na baterii máte údaj pro cyklický provoz (to je ten váš - nabití - jízda - zase nabití atd.) - maximální nabíjecí napětí 7,6V a max. nabíjecí proud 1,3A...a budete si muset trochu hlídat dobu nabíjení podle vybití baterie...raději bych vám doporučil něco trochu jiného, třeba toto, nabíjení bez starostí, od str.45...až bude nabito, přepne do udržovacího režimu...a počká, až odpojíte a pojedete...
Vybírejte TRAKČNÍ baterii, nebo taky pro CYKLICKÝ provoz...běžná akubaterie vám nevydrží dlouho, není stavěna na nabití, vybití, nové nabití, občas i plné vybití atd. (záleží na elektronice, na kolik dovolí vybití baterie). V automobilu je akorát odběr při startu a pak nastupuje trvalé nabíjení - udržování baterie v nabitém stavu - při dobré baterii a dobrém stavu nabíjecí soustavy...
Děkuji za odpovědi.
Proč přepnout na 7,5V? Ja myslel, že musím na 6V.
Dnes jsem pořídil ten univerzál a nic to nedělalo, právě jsem narazil na ten problém s polaritou, jak tu koncovku nasadit a nemohl jsem se rozhodnout, kterou ze 2 koncovek tam dát, pasovaly obě. Otázka je, mohl jsem baterii zničit tím, že jsem zapojil koncovku naopak? Je možné, že byla už mrtvá, ale chci koupit novou, tak abych ji hned neodpálil.
Zítra si půjčím nabíječku na autobaterie od známého, snad umí 6V a zkusím, jstli bude baterie ok.
Vámi uvedená nabíječka je mi sympatická, ale není už nikde k sehnání. Našel jsem asi starší model na bazoši + ještě jednu, viz odkazy:
Je některá z nich vhodná?
Klidně vemte Lídláckou ... zrovna stejnou jak v odkazu nabíjím 12V, 45Ah...je i na 6V baterie...pokud vám stačí jen na 6V baterie, pak třeba tato... a novou baterii jedině na cyklický provoz, (vím, proč mluvím o cyklickém provozu, udržuji 2ks vnukovi v dětském autíčku)...určenou pro dětská vozítka, autíčka, apod. A k polaritě - změřte, zkontrolujte napětí na konektoru (dejte samostatnou koncovku a změřte polaritu napětí, starou baterku ponechte zapojenou) a podle toho zapojte nabíječku...Pokud použijete Lídláckou, polaritu nemusíte řešit, při opačné se rozsvítí signálka na nabíječce ...nabíječce ani baterii se v tomto případě nic nestane, je na to stavěna...a vy jen změníte polaritu na správnou. A k tomu napětí, jak píšete...Proč přepnout na 7,5V? Ja myslel, že musím na 6V. ano, když u nabíječky nastavíte šestivoltovou baterii, výstupní napětí je ve skutečnosti vyšší, kolem 7,5V...na rozdíl od adaptéru, kdy na výstupu je vámi nastavené napětí (a 6V opravdu baterii nenabije, napětí baterie naprázdno je kolem 6,3V, plně nabita má napětí kolem 7,35V, tedy 6V z adaptéru nenabije v žádném případě baterii na vyšší napětí). Možná bude na chvíli nabíjet, pokud bude baterka vybita pod 6V; ale pokud 6V dosáhne, protékající proud klesne skoro k nule, baterii nenabijete
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.