Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, měl jsem svúj mobil poležený na zemi vedle zapálené svíčky, ze svýčky vytekl vosk a natekl mi do micro USB konektoru na mém mobilu ...
..myslíte že s tím ještě pújde něco udělat? :D
parafin rozpouští technický benzín, tak bych ho opatrně použil na dočištění a asi ta mikropájka je slušnej nápad... Ale s citem, ne že Vám odpadne konektor...!
moc děkuju za nápad asi to zkusím teplou vodou (pokud to nepude tak seženu pájku) a pak to dočistím tím benzínem
děkuji za radu, už jsem to zkoušel - držel jsem mobil cca 30 cm nad svýčkou ale vosk vypadá netknutě a zkroutil se mi plast kolem konektoru :D
možná ho zkusím opatrně namočit do horké vody
diky za radu, mikropajku nemam takže to zkusim s tou vodou a když to nepujde tak si ji někde pučim
vosk by měl tát už při 45°C tak doufám že když to zahřeju někam k 80 tak by to mohlo vytýct.
každopádně to asi vyzkouším a když to nepomúže tak seženu tu pájku.
s tou vodou opatrně, ať ti to nezkratuje a neodpálí elektroniku. Já bych to do vody nedával.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.