Nejste přihlášen/a.
Zdravím, méme pračku AEG 17 let a kromě výměny ložiska s ní problém nebyl. Teď se stalo, že na krátkém programu pračka nenahřívá. Spustil jsem praní na 40 a voda byla studená. Zvýšil jsem teplotu na 90 a pak vodu zahřála, ale jen así tak na 35. U velkého programu pračka nahřívá normálně (asi), dvířka jsou horké. V čem může být chyba? A je to vůbec možné, že jeden program jede a druhý ne?
Děkuji za odpovědi.
I když zjistíte, čím to je, budete potřebova nějaký náhradní díl a pokud nemáte elektrotechnickou kvalifikaci, tak nějakého kvalifikovaného servisního technika se zkouškami z vyhlášky 50/78 Sb.,
Zkuste svůj problém konzultovat s nějakým servisním středis/...v Praze například na Pankráci u bývalého podniku Jawa, nebo ve vašem městě nebo třeba i telefonicky kde se s nimi domluvíte, co by to asi mohlo být a kolik by to stálo a pak uvážíte, jestli do opravy jít, nebo ne. Ale máte kvalitní značkovou pračku, která je asi kvalitnější než dnešní.
Než se budete ptát na servis nebo hledat náhradní díly, najděte si na typovém štíku s výrobním čáslem nebo v pečlivě schovaném návodu k obsluze především TYP a rok výroby, pak se s vámi budou bavit cíleně. Ostatně typ můžete uvést i zde v poradně k vašemu dotazu. A než začnete telefonovat do servisu, nebo než tam půjdete, napiště si typ a rok výroby n papírek. Hodně to pomůže.
Děkuji za reakci. Za dobu manželství ( 32), jsem zásadně "šel" do kvality. Vidím, že se mi to oplatilo. A proto jsem se ptal! První pračka "Tatramatka" nám vydržela 15 let. A teď pozor, neodstavili jsme ji proto, že by neplnila svou funkci, ale proto, že už byla svou funkčností zastaralá a neekonomicka a skákala a neuměla protřepat ždímáné prádlo a tím nám "odcházela" z koupelny. AEG Lavamat pracovala, pracuje dodnes. Neumím na tento výrobek najít kritiku. Je to něco, co mohu označit jako SUPERVÝROBEK!přeji mnoho štěstí koupit výrobek, který bude alespoň na 70% splňovat to, co tento výrobek přináší!
Jediné co můžu říci je to - AEG = KVALITA. Tak to je.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.