Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zkopírovat kontakty z Nokia515 do Nokia6

Od: jarinht® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,prosím o radu,jakým způsobem zkopírovat kontakty ze staršího telefonu Nokia 515 do "chytrého" telefonu Nokia 6.Zkoušel jsem to pomocí Nokia Suite,ale psalo mne to,že není připojen telefon.Zřejmě jej to nenašlo.Díky za radu.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Není možné zkopírovat všechny kontakty na SIM, jako to lze u 99,9% telefonů?

doplněno 14.12.17 09:26:

nevím, jak vy, ale moje SIM má kapacitu tuším 300 nebo dokonce 500 kontaktů... Každá SIM se původně kupuje jako standardní, lze vyloupnout do velikostí dalších dvou... zbytek můžete opakovaně použít jako redukce zdarma...

A když někdo opravdu neumí a neví, zastaví se u svého operátora na pobočce a tam mu pomůžou.

Nokia SUITE jsem měl na PC jednou a šel velmi rychle zase do koše... ale třeba se vám zadaří...

hodnocení

dobrá připomín ka,možná by to i šlo,ale za1. mám kolem 300 kontaktů a za druhé u N 515 je mikrosim a u N6 je nano,takže je to nemožné.Teď to zkouším přes Nokia Suite.Ale díky za radu.

tomas11*

kasa.cz/...

o tomto jsi slyšel? kontakty pokud se ti 300zdá hodně tak je rozděl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]