Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chci se zeptat, hledám rádio/reproduktor, které by skvěle zapadlo i svým vzhledem do interiéru. Občas o víkendu poslouchám Radiožurnál a chtěl bych něco drobného, co bych strčil do nábytkové stěny. Máte někdo zkušenost, s nějakým decentním reproduktorem? Děkuji
Zdravím.!
Předpokládám, že vlastníte mobil, který má FM rádio.
Tudíž jednoduchým a taky levným řešením je koupit něco takového: alfa.cz/...
Jsou to bedýnky s subwoferem, které Vám poskytnou docela solidní zvuk.
Subwofer můžete schovat někam na podlahu. Já už jsem dalek takových (slabých) řešení.
Mám zesilovač 2x550.Watt. Když k němu připojím obyčejný telefon, přes 3,5 jack, tak to takřka nikdo nepozná. Sousedům se třepou okna...
Doporučuji si to vyzkoušet u někoho, kdo má soustavu 2+1. (silnější)
Opravdu uvidíte markantní rozdíl.!
Toto mám já u kompu. Netvrdím, že je to nějaký "zázrak"... Ovšem nehraje to špatně. alfa.cz/...
Hlavně, si prosím nekupujte bedýnky na USB napájení.!
Musí být vždy, při větším výkonu napájeny přes 220Volt.!
Tudíž napájení ze sítě.! NE přes komp. Ten to nedá.!
Mám takovou tu starou postkomunistickou stěnu. Právě já chtěl spíš něco malého, co se jen někde schová a nebude to jako pěst na oko. Co jsem právě koukal, tak mi přišlo, že všechny reproduktory jsou hrozně extravagantní.
Tak co říkáte na toto:
Vyrábí se v 10 barvách...Nestojí mnoho...a hraje vzhledem k ceně velmi nadprůměrně.
krystof: to co uvádíte v odkazu..z principu nemůže hrát nic moc dobře..a vzhledem k rozměrům to ani nebude hrát stereo..
Můžete zkusit sehnat i Yamahu CRX-040..Je to vzhledvě velmi podobné co jsem dával odkaz..ale cenově o 2000Kč méně. Už se sice nevyrábí, ale buď inzerát, bazar...atd.
já spíš koukal po něčem takovém - czc.cz/... Je to vcelku drobný a vzhledem my to připomíná takový ty rádia z 80. Let.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.