Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřeboval bych poradit ohledně vestavné trouby Baumatic. Poslední dobou nám trouba zlobí. Trouba se vyhřeje na nastavenou teplotu, ale cca po 1h hodině se samovolně vypne a nejde znovu zapnout a běží pouze chladící ventilátor. A když jsem jí zkoušel znovu zapnout asi po 3h tak naběhla, ale zase po 1h se vypla. Nevíte čím to může být? Napadlo mě, že by to mohla být termo sonda.
Z logiky věci to nic jiného nebude - a jelikož každá trouba může mít různé díly, volal bych servis na trouby nebo v případě záručí doby reklamoval.
Nedávno jsem řešil servis trouby ( nějaká závada na topidle) - přijel, opravil výměnou, zaplatil jsem mu 500,- za 2 hodiny práce vč. materiálu. Kdybych hledal závadu a měnil pokus-omyl, asi bych to tak rychle nezvládl a rozhodně ne za ty peníze.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.