Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dotykový telefon

Od: maja03* odpovědí: 10 změna:
Telefon cena 3000 - 3500 kč.
Požadavky foťák 13mpx,baterka 3000mph.
Kvalita nechci samsung,lenovo,huawei,honor

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Xiaomi Redmi 4X 3/32GB

Mám, doporučuji. Negativa snad jen horší fotky za šera.

bope*

také mám xiaomi redmi 4x a maximální spokojenost ! :) vřele doporučuji nejlepší mobil co jsem měl

jirka20
hodnocení

0x

Včera tu byl naprosto stejný dotaz...

poradte.cz/...

nox®
hodnocení

0x

V podstatě stačilo nahlédnout sem: poradte.cz/...

ale vzhledem k tomu, že nechcete většinu značek, které takové telefony nabízí, tak ideální varianta je opravdu něco z dílny Xiaomi, případně Nokia 3, která sice nenabízí zrovna poutavé vnitřnosti vzhledem k ceně, čistý Android s příslibem aktualizací a solidní konstrukce to může vyvážit.

vernon
hodnocení

0x
V současné době je Samsung nejlepší (a jediná skutečná) značka mobilních telefonů. Takže třeba nová A5.

Můžete vaše tvrzení něčím podložit. A Galaxy A5 za 3500 Kč? Ten stojí minimálně 7000.

Samsung (netvrdím, že je špatný!) je v poměru cena/výbava jedním z nejméně výhodných telefonů, prostě jsou předražené. A tvrzení, že je jediná skutečná značka mobilních telefonů opíráte o co? Huawei mobily nevyrábí? Xiaomi taky ne?

Tolik predrazene zase ne, ono nejde jen o kapacitu ram nebo uloziste, Samsung ma mezi smartphony jedny z nejryhlejsich cipu, coz uz nikoho nezajima.
nox®

Díky bohu, není. Samsung má výborné telefony na vlajkových postech, nicméně nižší a střední třída je krásný průměr za nadprůměrnou cenu. Navíc mé osobní i okolní zkušenosti nejsou zrovna nejpozitivnější.

tondac*
hodnocení

0x

A co tenhle kodak s optickou stabilizací? Na jaře za 15, teď za 3.

mobil.idnes.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]