Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stará pračka elektrolux

Od: livulka odpovědí: 2 změna:

Dobrý večer,

měla bych jen dotaz ohledně pračky Elektrolux. Koupila jsem ji v bazaru takže nemám uživatelskou příručku. Začla mi blbnout. Když ji zapnu do zásuvky sama se už automaticky zamkne aniž bych zvolila program. Měla jsem za to že jsem nenechala doprat program ale dělá mi to pokaždé. Když ji nechám zaplou zase do odemknutí a navolím si daný program opět se zamkne, ale nemá snahu ani napouštět vodu či prát. Neví prosím někdo čím to může být? Pračku jsem brala z bazaru snad před 7 - 8 lety a už tak měla něco odpráno. Je tedy na odpis nebo se to dá ještě nějak zpravit? Předem díky za odpovědi i rady.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Opravit se nechá všechno, ale často je třeba se zamyslet, zdali se to vyplatí.
Na dálku se těžko určí, kde je chyba. Nejlepší bude, když si zavoláš opraváře, ten zjistí, co tomu je, nač by přišla oprava a pak se můžeš rozhodnout.
Ale musela by to být oprava za pár korun, jakmile to budou tisícový položky, je lepší koupit novou.

hoststary*
hodnocení

0x

Podle vašich informací vám pračka 7 až 8 let plně bez problémů makala a teprve teď se začala zamykat? Úctyhodná výdrž a asi jste s ní spokojená, když hledáte možnost opravy. Zkuste se obrátit na dobrý, například značkový servis, třeba telefonicky a nezávazně se poradit, jak vážná je to závada a zda to stojí za opravu.

Než zvednete telefon, napište si na papírek TYP pračky, možná i rok výroby a na typovém štítku najdete i výrobní číslo, ale to už je zbytečné, abyste mohla při dotazu uvést přesné údaje, které servisu pomohou při kvalifikované odpovědi i s ohledem na případné náhradní díly.

Nebo ve vašem místě bydliště máte nějaký servis na pračky ale asi chcete předem vědět názor jiných, aby vás servisák nenatáhnul, protože si také chce vydělat co nejvíc.

Blokování dveří funguje, to je asi v pořádku, ale něco je s ovládáním zámku. Zámky se dají kou/... servisy je mají.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]