Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký digitální kompakt

Od: miki* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, poradíte nějaký digitální kompakt? Chtěla bych nový foťák, tak nejlíp do 5 000 (případně 6tisíc). Potřebovala bych, aby měl celkem rychlou reakci, zvládal fotky i ve tmě a aby co možná nejlíp fotil :-D Měl by mít spíš akumulítor, na baterky nechci.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Sony WX220 - hodně malinký a šikovný, rychlá reakce, foti za špatných světelných podmínek

Sony HX60 - o něco větší, ultrazoom, rychlá reakce, fotí za špatných světelných podmínek

doplněno 11.12.17 15:27:

Kodak je obecně pomalej a tenhle je navíc zbytečně velkej.

nik*
Tak jsem pročítala různé recenze a nejlíp mi vyšel právě ten Sony cyber shot wx220, který zmiňujete a ještě wx320. Nevíte, který z těchto dvou fotí líp?

Nemáte na mysli WX300? Ten je větší, má větší zoom. Zásadní rozdíl v kvalitě fotek nebude.

niki*
hodnocení

Myslela jsem wx350.

digitalni-fotoaparaty.heu/...

matesj

matesj:

HX60 jsem zmiňoval hned na začátku

niky:

wx350 má větší zoom (20x)

hx60 ma ještě větší zoom (30x)

Jinak mezi nimi nejsou nějak obrovské rozdíly, wx220 má 10x zoom a je do kapsičky u košile

abolith
hodnocení

0x

Zdravím, mám na běžné focení kodak az422. Funguje normálně na akumulátor. Fotky jsou pěkný ostrý. Můžeš si nějaké najít na internetu. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]