Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám xiaomi redni 3, když otevřu prohlížeč a najedu na seznam, tak si v pohodě serfuji např. na novinkách.cz, nebo na faceboku. Ale u některých stránek a je jich docela dost, se mi prohlížeč sám zavře. Dělá to např. ABZ slovník, ale i spoustu jiných stránek. Musím znova otevřít prohlížeč a rychle, než se stihne zavřít, najet na šipku (zpět), abych se dostala na předchozí stránku, na tu kdy telefon ještě prohlížeč nezavřel.
Nechápu proč mi to dělá, poradíte prosím.
děkuji
S internetem v mobilu sice nemám zkušenost, ale možná by rádcům pomohlo, kdybyste uvedla, který prohlížeč používáte.
Jenže nevím, kde to v mobilu najdu, mám android 5,1,1 LMY47V
našla jsem pouze že je to prohlížeč verze 7,4,3
Napada me akorat vyzkouset jine aplikace na prohlizeni Firefox,Chrome,Opera a jine co najdes na Google Play. V nejhorsim pripade obnovit stroj do tovarniho nastaveni.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.